reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Po co w ogóle są tak czułe testy, przecież to ciężko wysiedzieć i nie zrobić a jak jednak jest i spadnie to będzie przykro

Po co w ogóle są tak czułe testy, przecież to ciężko wysiedzieć i nie zrobić a jak jednak jest i spadnie to będzie przykro

Wiesz i tak i nie.
Tzn jak jeden taki się zdarzyć to fakt.
Ale jednak teraz coraz częściej się mówi, że jednak duża ilość biochemow też jest już alarmem. Bo pokazuje że do zapłodnienia dochodzi, a potem coś tam się dzieje nie tak

Wiesz i tak i nie.
Tzn jak jeden taki się zdarzyć to fakt.
Ale jednak teraz coraz częściej się mówi, że jednak duża ilość biochemow też jest już alarmem. Bo pokazuje że do zapłodnienia dochodzi, a potem coś tam się dzieje nie tak
I chyba się tego boję🫣że cp i Biochem to jednak nie był pech tylko cos jest nie tak, czas leci i nic z tego.

Nie chce mi się kłuć bo i tak w pon idę na badanie krwi z pracy, zastanawiam się czy nie dodać żeby od razu pobrali na betkę i prożka 😂😂
Obowiązkowo bym zrobiła jeszcze prożka i betę 😆 Tylko jak to badania z pracy to nie ma obaw że pracodawca je zobaczy czy coś ? Ja np wolałabym nie mówić w pracy że się staram.

W sumie to może mi chłop pomoże wytrwać i testować tak jak planowałam 😂😂😂😂ale nie ukrywam że bardzo kusicie no i nikt nie testuje, więc no odczuwam ogromną pokusę 🤪

Ja uważam, że niestety ten stres będzie zawsze i nie da się od tego uwolnić. Tzn. co do CP to ja jakoś tak w 8tc odetchnęłam dopiero 😅
Nie no ja to mam myśli typu na pewno nic, na pewno cp, na pewno nic, na pewno Biochem i znów to samo, na pewno już za późno, na pewno jestem za stara, na pewno cp, na pewno Biochem, na pewno nic i tak od kilku godzin 🫣a niech mnie tylko coś w brzuchu pociągnie / zakłuje. Mam dzisiaj zdecydowanie dzień fiksacji

reklama
Nie no ja to mam myśli typu na pewno nic, na pewno cp, na pewno nic, na pewno Biochem i znów to samo, na pewno już za późno, na pewno jestem za stara, na pewno cp, na pewno Biochem, na pewno nic i tak od kilku godzin 🫣a niech mnie tylko coś w brzuchu pociągnie / zakłuje. Mam dzisiaj zdecydowanie dzień fiksacji

W sumie to przeczytałam dużo o CP a totalnie nie wiem czy są jakieś badania powiązane z wiekiem 🙈

Do góry