Wiesz, sama nie wiem czy biel mnie uspokoi czy zasmuci, miałam już wizję że znów cp i sama nie wiem czego dzisiaj chcę, impulsywnie kupiłamWiesz jak mówię - jeżeli nie będziesz przez to smutna zwyczajnie, dasz radę w razie czego z bielą to sikaj ile wlezie
reklama
Ja ten dzień podałam bo chciałam już dawno po spodziewanym okresie zrobić wierzyłam w swoją ogromną cierpliwość i nie, nie badalam@Klemensa badałas poziom progesteronu ? Nie wiem czy pisałaś czy przegapiłam. Bo widzę że jesteśmy wpisane w tym samym dniu na testowanie
Żołna
Fanka BB :)
Musisz pogadać z lekarzem.pytanie czy sytuacja się nie pogorszy skoro zacznę leczenie dopiero za jakieś 1.5 tygodnia ? Ile czasu będzie trzeba się wstymac że staraniami no i co w sytuacji jeżeli teraz jednak się uda
Aż mnie podkusiło aby sprawdzić co olka nawywijala i masakra. Usunęłam się z wątków staraczkowych i zewsząd, właśnie aby nie dawać tej niezrównoważonej psychicznie babie pola do popisu. Mi też dala w kość i obrażała, także rozumiem. Po czym tłumaczyła że jest chora i leczy się psychotropami. Noc cóż ja też jestem po depresji i anoreksja, ale to nie daje mi światła do oceniania i nękania innych. Współczuję Wam dziewczyny że ona musi z Wami być na tym forum. Osoba madrzejsza niż lekarze i wszyscy razem wzięci. Ech..To sobie przypomnij dlaczego część dziewczyn przestało się udzielać do czasu utworzenia wątku zamkniętego.
Niespełnione ambicje bola
StaraStaraczkaNew
SikajJa ten dzień podałam bo chciałam już dawno po spodziewanym okresie zrobić wierzyłam w swoją ogromną cierpliwość i nie, nie badalam
olka11135
Aż mnie podkusiło aby sprawdzić co olka nawywijala i masakra. Usunęłam się z wątków staraczkowych i zewsząd, właśnie aby nie dawać tej niezrównoważonej psychicznie babie pola do popisu. Mi też dala w kość i obrażała, także rozumiem. Po czym tłumaczyła że jest chora i leczy się psychotropami. Noc cóż ja też jestem po depresji i anoreksja, ale to nie daje mi światła do oceniania i nękania innych. Współczuję Wam dziewczyny że ona musi z Wami być na tym forum. Osoba madrzejsza niż lekarze i wszyscy razem wzięci. Ech..
Niespełnione ambicje bola
Omg jaki stalking
olka11135
Wiesz, sama nie wiem czy biel mnie uspokoi czy zasmuci, miałam już wizję że znów cp i sama nie wiem czego dzisiaj chcę, impulsywnie kupiłam
Ja miałam strasznie mieszane uczucia wtedy. Dlatego wolałam robić betę
Trochę się boję. W sensie biochemu albo cpSikaj
Nie chce mi się kłuć bo i tak w pon idę na badanie krwi z pracy, zastanawiam się czy nie dodać żeby od razu pobrali na betkę i prożkaJa miałam strasznie mieszane uczucia wtedy. Dlatego wolałam robić betę
reklama
Żołna
Myślę że to nie jest głupi pomysłNie chce mi się kłuć bo i tak w pon idę na badanie krwi z pracy, zastanawiam się czy nie dodać żeby od razu pobrali na betkę i prożka