reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

to że nie było oznak owulacji nie znaczy że jej nie było ☺️ różnie to bywa z tym naszym ciałem , ja mam 2 pęcherzyki po prawej stronie a kłuje mnie częściej lewy 😅 słuzu na zewnątrz prawie brak a okazuje się że w środku jest także gdyby nie monitoring to pewnie bym myślała że owu nie było i nie będzie , a napewno nie wiedziałabym kiedy 🫣 ile masz do 🐒 ?
premom na podstawie testów lh wyliczyła miesiączkę na 16.01 ale kto to wie 🤷🏻‍♀️
Ale ile jesteś dpo?
nie mam pojęcia, nie wyłapałam piku lh w tym miesiącu, ani nie czułam totalnie potencjalnie owulacji

reklama
Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 🥲
A czemu jesteś na ławeczce? Testuj! :)
To że nie było oznak nie znaczy, że nie było owu.

Testów owu nigdy nie robiłam, więc się nie znam, ale chyba nie zawsze wyłapie się pik. Tylko monitoring prawdę powie :) no i badanie proga.
w zeszłym miesiącu wyłapałam pik i progesteron go potwierdził, ale też czułam owulację. Pod koniec miesiąca jestem umówiona do gina i chce zobaczyć co i jak i się umówić na monitoring

Zrobiłam test, przez chwilę wydawało mi się że coś przebija.. jakiś duch ale potem już nic nie widziałam 😂 to niesamowite jak bardzo człowiek chce tam coś zobaczyć..

premom na podstawie testów lh wyliczyła miesiączkę na 16.01 ale kto to wie 🤷🏻‍♀️

nie mam pojęcia, nie wyłapałam piku lh w tym miesiącu, ani nie czułam totalnie potencjalnie owulacji
jeżeli 🐒 miałby być faktycznie tego 16 to może być za wcześnie żeby ci coś wyszło więc nie ma po cię jeszcze smucić jeżeli będzie biel

reklama
Proszę bardzo 😂 może wy tam coś zobaczycie, nie obrażę sie 😂

Załączniki

• IMG_5976.jpeg
    IMG_5976.jpeg
    710,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_5977.jpeg
    IMG_5977.jpeg
    706,6 KB · Wyświetleń: 35
Do góry