reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Patii26

Fanka BB :)
Witam kochane na styczniowym testowaniu ! Pierwszy raz zakładam jakikolwiek wątek także proszę o wyrozumiałość 😊
Życzę Nam wszystkim abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku oraz trzymam mocno kciuki i wierzę, że każdej z nas uda się prędzej czy później 🍀 Mam nadzieję, że w tym miesiącu również rozsieje się tyle ciąż co w magicznym grudniu ❤️

ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób.
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę, jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować.
3. Jesteś nowa? Napisz kilka słów o sobie oraz Waszych staraniach. Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać.
4. Dodaj zdjęcie do swojego nicku, będzie nam łatwiej Cię zapamiętać.
5. Proszę o szacunek w dyskusji, empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy w końcu jesteśmy w tym RAZEM 🩷
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci, niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko, będąc w trakcie długiej i trudnej drogi, więc może to być bolesny lub przykry temat.

PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA, CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT🤞
Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc ! 🩷🤞

Kalendarz testowania:
1.

2. @Patii26

3. @Żołna

4.

5.

6. @paola121214

7. @Osasuna , @MamaR , @olaf12355

8. @krasulkaa

9. @LadyStrejser

10. @Juliaaawe , @Jotka_

11.

12. @Rubi89

13.

14. @93kora , @penguinlicious

15. @Klarinka

16.

17. @jaśminowastaraczka

18. @Pierwsze 🥰

19. @Justtyna

20.

21.

22.

23. @a.może.ciążaa

24.

25.

26.

27. @Klemensa

28.

29.

30.

31. @PaniR

ŁAWECZKA:

1. @klaudia16
2. @Lina_88
3. @Karolinak89
4. @Aga993
5. @Lilli2
6. @niezapominajka876
7. @K_89
8. @Kasienkaol
9. @Bambi199027
10. @olka11135
11. @Nadzieja:-)
12. @Leanne
13. @Nicky95

ZABIEGI/WIZYTY:

7.01 @ic5289 transfer 🍀

LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką 😂 na koncie 6 ciąż, 3 😇 3❤️ tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo :) 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.

Do góry