mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
ja tez mam ale mi się kończą. Mam jeszcze pepe jeans takie super w kieliszkuMoje ulubione..mam oryginał i nie było osoby, która by nie skomplementowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez mam ale mi się kończą. Mam jeszcze pepe jeans takie super w kieliszkuMoje ulubione..mam oryginał i nie było osoby, która by nie skomplementowała
Cudownie, że trafiłaś na taką doktorkę przypomnisz jakie masz mutacje?Matko dziewczyny, jestem po wizycie u tej doktor. Wizyta była prawie godzinę opóźniona, czekałam w poczekalni jak na szpilkach.
Siedziałam w gabinecie prawie 40 minut. Pokazałam jej wyniki trombofilii. Powiedziała, że to konkretne kombo i więcej już mieć nie można.
Zapytała sie, czy ta ostatnia ciąża mimo heparyny jednak stracona, na co ja powiedziałam: „ale ja nie dostałam heparyny, bo lekarz nie chciał mi dać recepty”, ona załamała ręce.
Clexane od owulacji, acard, nawet nac przez cały cykl kazała brać
Emocje ze mnie opadły, poszłam do auta i zaczęłam płakać. Dlaczego ja wcześniej do niej nie trafiłam. Dała mi nadzieję
te pachną dokładnie jak świeże pranie
próbki kie mogę znaleźć ale znalazłam na internecie.
Super ze trafiłaś tak swietnieMatko dziewczyny, jestem po wizycie u tej doktor. Wizyta była prawie godzinę opóźniona, czekałam w poczekalni jak na szpilkach.
Siedziałam w gabinecie prawie 40 minut. Pokazałam jej wyniki trombofilii. Powiedziała, że to konkretne kombo i więcej już mieć nie można.
Zapytała sie, czy ta ostatnia ciąża mimo heparyny jednak stracona, na co ja powiedziałam: „ale ja nie dostałam heparyny, bo lekarz nie chciał mi dać recepty”, ona załamała ręce.
Clexane od owulacji, acard, nawet nac przez cały cykl kazała brać
Emocje ze mnie opadły, poszłam do auta i zaczęłam płakać. Dlaczego ja wcześniej do niej nie trafiłam. Dała mi nadzieję
U mnie jak włącza się dzika ochota na chipsy, to małpa już za rogiem.u mnie tez tak często pms wyglada
Lanvin Rumour 2to jak jesteście takie mądre to może doradzicie coś takiego: na wiosnę potrzebuję perfum świeżych, trochę jak świeżo wyprane pranie znacie takie zapachy?
PewnieSuper! A przypomnisz te swoje wyniki?