reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Niestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam 🥺 nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania 🤷🏻‍♀️
Kurczę co 3 dni? Dziwnie… standardem chyba jednak jest co 2 dni, choć w sumie rzeczywiście mówi się że przyrost można robić co 48/72h… no nic. Przesyłam dużo cierpliwości! <3

Niestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam 🥺 nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania 🤷🏻‍♀️
O matko...to my tu się nie możemy doczekać na Twoją kolejną bete, a co dopiero Ty musisz przeżywać...oby szybko zleciało🤞
Nie korci Cię żeby zrobić jutro na własną rękę? 😏🫣

Matko dziewczyny, jestem po wizycie u tej doktor. Wizyta była prawie godzinę opóźniona, czekałam w poczekalni jak na szpilkach.
Siedziałam w gabinecie prawie 40 minut. Pokazałam jej wyniki trombofilii. Powiedziała, że to konkretne kombo i więcej już mieć nie można.
Zapytała sie, czy ta ostatnia ciąża mimo heparyny jednak stracona, na co ja powiedziałam: „ale ja nie dostałam heparyny, bo lekarz nie chciał mi dać recepty”, ona załamała ręce.
Clexane od owulacji, acard, nawet nac przez cały cykl kazała brać 😁
Emocje ze mnie opadły, poszłam do auta i zaczęłam płakać. Dlaczego ja wcześniej do niej nie trafiłam. Dała mi nadzieję 😭😭🙏🏻
Super 🥰🥰🥰 piękne uczucie jak człowiek dostaje taki świeży powiew nadziei!!

Wymagała jeszcze jakiś badań ? Ja mam Pai hetero i MTHFR hetero i nikt nie widzi problemu.... Tylko ten acard biorę
Nie wymagała. Myślę, że jakby moja ostatnia ciąża była prowadzona na heparynie, a mimo wszystko bym poroniła, to grzebałaby dalej i zlecała inne badania.
Pokażę Ci moje zalecenia.

Załączniki

• IMG_0665.jpeg
    IMG_0665.jpeg
    626,1 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry