Aksamitka28
Fanka BB :)
Wymagała jeszcze jakiś badań ? Ja mam Pai hetero i MTHFR hetero i nikt nie widzi problemu.... Tylko ten acard bioręPewnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wymagała jeszcze jakiś badań ? Ja mam Pai hetero i MTHFR hetero i nikt nie widzi problemu.... Tylko ten acard bioręPewnie
Kurczę co 3 dni? Dziwnie… standardem chyba jednak jest co 2 dni, choć w sumie rzeczywiście mówi się że przyrost można robić co 48/72h… no nic. Przesyłam dużo cierpliwości! <3Niestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania
O matko...to my tu się nie możemy doczekać na Twoją kolejną bete, a co dopiero Ty musisz przeżywać...oby szybko zleciałoNiestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania
Nie mam pytań :/ Dobrze, że teraz trafiłaś na lekarkę, która bierze wyniki pod uwagę. Już musi być wszystko dobrzeTak ordynator mojego szpitala powiatowego
No dobrze, więc czwartek - jakoś wytrzymamyNiestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania
Super piękne uczucie jak człowiek dostaje taki świeży powiew nadziei!!Matko dziewczyny, jestem po wizycie u tej doktor. Wizyta była prawie godzinę opóźniona, czekałam w poczekalni jak na szpilkach.
Siedziałam w gabinecie prawie 40 minut. Pokazałam jej wyniki trombofilii. Powiedziała, że to konkretne kombo i więcej już mieć nie można.
Zapytała sie, czy ta ostatnia ciąża mimo heparyny jednak stracona, na co ja powiedziałam: „ale ja nie dostałam heparyny, bo lekarz nie chciał mi dać recepty”, ona załamała ręce.
Clexane od owulacji, acard, nawet nac przez cały cykl kazała brać
Emocje ze mnie opadły, poszłam do auta i zaczęłam płakać. Dlaczego ja wcześniej do niej nie trafiłam. Dała mi nadzieję
Nie wymagała. Myślę, że jakby moja ostatnia ciąża była prowadzona na heparynie, a mimo wszystko bym poroniła, to grzebałaby dalej i zlecała inne badania.Wymagała jeszcze jakiś badań ? Ja mam Pai hetero i MTHFR hetero i nikt nie widzi problemu.... Tylko ten acard biorę
Jesteś pięknie obstawiona, trzymam kciuki za powodzenie ja jestem ciekawa co mi powie lekarz za 2 tygodnieNie wymagała. Myślę, że jakby moja ostatnia ciąża była prowadzona na heparynie, a mimo wszystko bym poroniła, to grzebałaby dalej i zlecała inne badania.
Pokażę Ci moje zalecenia.