reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

A tobie zalecił lekarz stosowanie tego dla siebie ?

Bo zastanawiem sie bo biore inofem juz kilka miesiecy ale cykle dalej nieregularne. Czy go nie zmienić na to co ty masz
Nie, po prostu poczytałam trochę o inozytolu. Porównałam preparaty z nim na pantabletka.pl i wybrałam fertistim.
Ja miałam wcześniej też problemy z dużym pmsem, obfitymi miesiączkami ze skrzepami, wysoką prolaktyną. Przy fertistim nie mam pmsu, bolesnych ani obfitych miesiączek i cykle są regularne ☺️

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, po prostu poczytałam trochę i inozytolu. Porównałam preparaty z nim na pantabletka.pl i wybrałam fertistim.
Ja miałam wcześniej też problemy z dużym pmsem, obfitymi miesiączkami ze skrzepami, wysoką prolaktyną. Przy fertistim nie mam pmsu, bolesnych ani obfitych miesiączek i cykle są regularne ☺️
Moze tez go sobie kupie. Kiedyś inofem mi pomagal przy nieregularnych cyklach a teraz nie działa.

Dobrze ze 7 mam ginekologa to sobie pogadam o tym

Tak, mąż dalej stosuje 😁 u nas na razie badanie nasienia było raz, ale będziemy powtarzać w okolicach lutego, także nie wiem jak się to ma do wyników, ale ciąże z tego są 🙈 ja stosuję też dla kobiet 🥰
Dzięki za info!
Właśnie ja kupiłam ten dla kobiet. Stosuje niecały miesiąc dopiero, wydaje się okej.
Mąż miał profertil do tej pory. Drogi bardzo, a efektów brak. Nasienie dalej mamy beznadziejne 😢
Spróbuję mu kupić ten fertistim teraz.

S
Jedno popołudnie i jedno pytanie . I starań przez parę miesięcy nie będzie;)
Moja siostra zapytała czy będę świadkowa. Zgodziłam się. Zdziwiłam się, bo mamy jeszcze jedna, młodsza siostrę, szczuplejsza, panienkę jeśli to ma znaczenie. No i ja jestem od mojej siostry trochę młodsza. Powiedziała mi, że mnie bierze bo średnia siostra się nie zgodziła. Ciężko mi było się nie zgodzić. Ślub we wrześniu.
W ciąży w takim razie chyba nie wypada mi być ta świadkowa, a przynajmniej nie z dużym brzuchem :)
Bardzo chce mieć jeszcze dziecko, ale wstrzymam się do września że staraniami. Czy Wy tez byście zaczekały że staraniami? Nie potrafię jej odmówić, a na sam ślub się nawet cieszę.
Zgodziłabym się być swiadkową, ale starań nie porzuciłabym😁😁😁 gdyby coś i chciałaby zmienić to trudno😉
Moja swiadkowa była w 5 m-cu i wogóle mi to nie przeszkadzało😊😉

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za info!
Właśnie ja kupiłam ten dla kobiet. Stosuje niecały miesiąc dopiero, wydaje się okej.
Mąż miał profertil do tej pory. Drogi bardzo, a efektów brak. Nasienie dalej mamy beznadziejne 😢
Spróbuję mu kupić ten fertistim teraz.
Jeżeli chodzi jeszcze o suple, to mój pije tez sok pomidorowy, je wit d 4000 j dziennie (ma lekką otyłość), od jakiegoś czasu daje mu też folian, który ja biorę 😁 może coś z tego też Ci się przyda i włączysz 😘

Do góry