reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Jedno popołudnie i jedno pytanie . I starań przez parę miesięcy nie będzie;)
Moja siostra zapytała czy będę świadkowa. Zgodziłam się. Zdziwiłam się, bo mamy jeszcze jedna, młodsza siostrę, szczuplejsza, panienkę jeśli to ma znaczenie. No i ja jestem od mojej siostry trochę młodsza. Powiedziała mi, że mnie bierze bo średnia siostra się nie zgodziła. Ciężko mi było się nie zgodzić. Ślub we wrześniu.
W ciąży w takim razie chyba nie wypada mi być ta świadkowa, a przynajmniej nie z dużym brzuchem :)
Bardzo chce mieć jeszcze dziecko, ale wstrzymam się do września że staraniami. Czy Wy tez byście zaczekały że staraniami? Nie potrafię jej odmówić, a na sam ślub się nawet cieszę.
Nie odłożyła bym starań w czasie z takiego powodu. W 7 miesiącu ciąży miałam być światową, zapytałam czy mogę zrezygnować miesiąc wcześniej ponieważ źle się czułam. Panna Młoda znalazła zastępstwo, a ja w dniu jej ślubu super się czułam i żałowałam, że nie byłam świadkową.

reklama
Nie odłożyła bym starań w czasie z takiego powodu. W 7 miesiącu ciąży miałam być światową, zapytałam czy mogę zrezygnować miesiąc wcześniej ponieważ źle się czułam. Panna Młoda znalazła zastępstwo, a ja w dniu jej ślubu super się czułam i żałowałam, że nie byłam świadkową.
Ale zachowałaś się bardzo odpowiedzialnie. Miesiąc przed zrezygnowałaś, a tego jak byś sie czuła w dniu ślubu nawet wróżka by nie przewidziała :)
Ważne, że w dniu ślubu byłaś z młodą.

Ale zachowałaś się bardzo odpowiedzialnie. Miesiąc przed zrezygnowałaś, a tego jak byś sie czuła w dniu ślubu nawet wróżka by nie przewidziała :)
Ważne, że w dniu ślubu byłaś z młodą.
Nawet udało mi się zorganizować panieński ☺️ gnałam 50km w jedną stronę, sama 🙈

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞
Dzięki, trzymaj się i rośnijcie zdrowo 🥰 idź i nie wracaj, wysyłam Ci kopniaka na mamusie 😁🩷
Kicking Laura Clery GIF by VidCon

Po wielu przemyśleniach stwierdziłam, że przestałam ufać mojemu lekarzowi 😔 weszłam na funacjatrombofilia.pl i znalałam dr Iwonę Janosz. Termin na znanym lekarzu 04.03 🙄 no ale kij, umówiłam się w zeszłym tygodniu. W sobotę sms, że jest wolny termin na 28.02. Oki, przełożyłam. Wczoraj sms, że wolny termin na 30.01! 😍 także jutro wizyta, cieszę się, może ona będzie miała na mnie jakiś pomysł 🙏🏻

Jedno popołudnie i jedno pytanie . I starań przez parę miesięcy nie będzie;)
Moja siostra zapytała czy będę świadkowa. Zgodziłam się. Zdziwiłam się, bo mamy jeszcze jedna, młodsza siostrę, szczuplejsza, panienkę jeśli to ma znaczenie. No i ja jestem od mojej siostry trochę młodsza. Powiedziała mi, że mnie bierze bo średnia siostra się nie zgodziła. Ciężko mi było się nie zgodzić. Ślub we wrześniu.
W ciąży w takim razie chyba nie wypada mi być ta świadkowa, a przynajmniej nie z dużym brzuchem :)
Bardzo chce mieć jeszcze dziecko, ale wstrzymam się do września że staraniami. Czy Wy tez byście zaczekały że staraniami? Nie potrafię jej odmówić, a na sam ślub się nawet cieszę.
Niestety nie rozumiem co ma świadkowanie na ślubie do ciąży. Dlaczego miałaby coś przeciwko? Jeśli jej nie pasuje, to zawsze moze zmienić świadkową :)
Ja uważam, że nie dopasowuje się swoich planów do innych. Masz swoje życie i plany.
Możecie oczywiście o tym porozmawiać.

Tak, mąż dalej stosuje 😁 u nas na razie badanie nasienia było raz, ale będziemy powtarzać w okolicach lutego, także nie wiem jak się to ma do wyników, ale ciąże z tego są 🙈 ja stosuję też dla kobiet 🥰
A tobie zalecił lekarz stosowanie tego dla siebie ?

Bo zastanawiem sie bo biore inofem juz kilka miesiecy ale cykle dalej nieregularne. Czy go nie zmienić na to co ty masz

reklama
Do góry