nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Kciuki za okruszka.Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za okruszka.Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Bielsze nie będzie@nieznośne_poplątanie @Lily_of_the_valley @spekoppar_ @Lolka_karolka a jak u Was sytuacja z sikańcami?
U mnie bez zaskoczenia, biało.. 12dpo, więc pozostaje odstawić jutro proga i czekać na okres.@nieznośne_poplątanie @Lily_of_the_valley @spekoppar_ @Lolka_karolka a jak u Was sytuacja z sikańcami?
Takie wiadomości to miło zobaczyć, kreska już bardzo wyraźna Teraz oby bez zmartwień dotrwać do początku października, czego z całego serca wam życzęDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Pierwsza kontrola 2 tyg po wyjściu ze szpitala a potem co tydzień lub dwa tak jak gin wyznaczyłaDziewczyny może doradzicie mi bo dziś chyba zakończyło mi się krwawienie po usunięciu CP. Wydaje mi się że dość szybko bo dzis mija tydzień, a w ten w czwartek niby miałam endometrium 9mm ale nic mnie nie boli na ten moment. Kiedy byłyście na pierwszej kontroli u gin?
No dokładnie uwielbiam po nocach mogę cudować, kocham efektyW kwestii remontu - właśnie wczoraj patrzyłam na nasze ściany i zastanawiałam się jaki kolor wybrać, bo już są zabrudzone. I nadal nie mam pomysłu na klatkę schodową, gdzie mamy białą ścianę co więcej - sama uwielbiam robić takie rzeczy - malować, szlifować, skręcać, przyklejać etc.
Pięknie!Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Gratulacje ogromne! to musi być to, u mnie też była taka kreska i beta w okolicach 30 trzymam kciukiDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Cudownie Trzymam kciuki żeby bombelek sie zadomowił na 9 miesięcyDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.