Kitsune
Moderator
Piękny początek dnia. GratulacjeDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny początek dnia. GratulacjeDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Wspaniale! Czekam z niecierpliwością na betęDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Jak cudownie rośnij maleństwo !Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Piękna krechaDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Mnie z konsumpcjonizmu skutecznie wyleczyła pasja i marzenia . Jedno z czym mam problem to moje drugie oblicze "remoncik" . No muszę zmieniać malowanie ścian (właśnie na wiosnę planujemy rzucić jakiś delikatny kolor, bo wszędzie biel), w kuchni muszę zrobi zmiany bo jest za ciemna i tak mogę wymieniać ... Do tego może jesienią uda się ruszyć w końcu z budową ( pewnie w tzw. międzyczasie jak zwykle padnie nam silnik w samochodzie albo wiele innych opcji ale nastrajam się pozytywnie). Sporadycznie kupuje jakieś ubrania muszę naprawdę wymienić dobre 90% szafy codziennej . Ozdabianie domu nie jest moją mocną stroną, zwłaszcza, że to nie jest moje ulubione miejsce musiałabym naprawdę zrobić baaardzo duży remontTrochę mnie to śmieszy a trochę przeraża mnie ten konsumpcjonizm.
Jakie macie w ogóle podejście do ozdób sezonowych? Ja mam tylko typowo świąteczne w tym na Boże narodzenie mam choinkę od 3 lat, ten sam zestaw lampek i bombek, jednego mikołaja, który ma 4/5 lat i taką dziewczynkę śnieżynkę lampion. Na Wielkanoc mam jeden koszyczek, który zostawił kupiony na świątecznym chatę jarmarku i to wszystko. Nie mam żadnych jesiennych dekoracji itp.
Często za to kupuje kwiaty cięte do wazonu.
Piękne kreseczki, gratulacje! Grzej nam tam miejsce na mamusiachDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Yes, yes, yes! Trzymaj się Bąbelku!Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
W kwestii remontu - właśnie wczoraj patrzyłam na nasze ściany i zastanawiałam się jaki kolor wybrać, bo już są zabrudzone. I nadal nie mam pomysłu na klatkę schodową, gdzie mamy białą ścianę co więcej - sama uwielbiam robić takie rzeczy - malować, szlifować, skręcać, przyklejać etc.Mnie z konsumpcjonizmu skutecznie wyleczyła pasja i marzenia . Jedno z czym mam problem to moje drugie oblicze "remoncik" . No muszę zmieniać malowanie ścian (właśnie na wiosnę planujemy rzucić jakiś delikatny kolor, bo wszędzie biel), w kuchni muszę zrobi zmiany bo jest za ciemna i tak mogę wymieniać ... Do tego może jesienią uda się ruszyć w końcu z budową ( pewnie w tzw. międzyczasie jak zwykle padnie nam silnik w samochodzie albo wiele innych opcji ale nastrajam się pozytywnie). Sporadycznie kupuje jakieś ubrania muszę naprawdę wymienić dobre 90% szafy codziennej . Ozdabianie domu nie jest moją mocną stroną, zwłaszcza, że to nie jest moje ulubione miejsce musiałabym naprawdę zrobić baaardzo duży remont
Dziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.