reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Dziewczyny, coś się dzieje.. 🥹🥹 6dpt, jutro beta.
Wspaniale!❤️❤️❤️ Czekam z niecierpliwością na betę
Happy Lets Go GIF by Kamie Crawford

Trochę mnie to śmieszy a trochę przeraża mnie ten konsumpcjonizm.
Jakie macie w ogóle podejście do ozdób sezonowych? Ja mam tylko typowo świąteczne w tym na Boże narodzenie mam choinkę od 3 lat, ten sam zestaw lampek i bombek, jednego mikołaja, który ma 4/5 lat i taką dziewczynkę śnieżynkę lampion. Na Wielkanoc mam jeden koszyczek, który zostawił kupiony na świątecznym chatę jarmarku i to wszystko. Nie mam żadnych jesiennych dekoracji itp.
Często za to kupuje kwiaty cięte do wazonu.
Mnie z konsumpcjonizmu skutecznie wyleczyła pasja 😂 i marzenia 🙈. Jedno z czym mam problem to moje drugie oblicze "remoncik" 😂. No muszę zmieniać 🙈 malowanie ścian (właśnie na wiosnę planujemy rzucić jakiś delikatny kolor, bo wszędzie biel), w kuchni muszę zrobi zmiany bo jest za ciemna 🙈 i tak mogę wymieniać ... Do tego może jesienią uda się ruszyć w końcu z budową ( pewnie w tzw. międzyczasie jak zwykle padnie nam silnik w samochodzie albo wiele innych opcji 🤦 ale nastrajam się pozytywnie). Sporadycznie kupuje jakieś ubrania 🙈 muszę naprawdę wymienić dobre 90% szafy codziennej 😱. Ozdabianie domu nie jest moją mocną stroną, zwłaszcza, że to nie jest moje ulubione miejsce 🙈 musiałabym naprawdę zrobić baaardzo duży remont 😂

Mnie z konsumpcjonizmu skutecznie wyleczyła pasja 😂 i marzenia 🙈. Jedno z czym mam problem to moje drugie oblicze "remoncik" 😂. No muszę zmieniać 🙈 malowanie ścian (właśnie na wiosnę planujemy rzucić jakiś delikatny kolor, bo wszędzie biel), w kuchni muszę zrobi zmiany bo jest za ciemna 🙈 i tak mogę wymieniać ... Do tego może jesienią uda się ruszyć w końcu z budową ( pewnie w tzw. międzyczasie jak zwykle padnie nam silnik w samochodzie albo wiele innych opcji 🤦 ale nastrajam się pozytywnie). Sporadycznie kupuje jakieś ubrania 🙈 muszę naprawdę wymienić dobre 90% szafy codziennej 😱. Ozdabianie domu nie jest moją mocną stroną, zwłaszcza, że to nie jest moje ulubione miejsce 🙈 musiałabym naprawdę zrobić baaardzo duży remont 😂
W kwestii remontu - właśnie wczoraj patrzyłam na nasze ściany i zastanawiałam się jaki kolor wybrać, bo już są zabrudzone. I nadal nie mam pomysłu na klatkę schodową, gdzie mamy białą ścianę 😅 co więcej - sama uwielbiam robić takie rzeczy - malować, szlifować, skręcać, przyklejać etc.

reklama
Do góry