reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny, które biorą lub brały progesteron w drugiej fazie cyklu. Czy Wy miałyście jakieś skutki uboczne ? Bo mnie np. brzuch boli okresowo i mam wrażenie że jajniki, raz lewy, a raz prawy, to są takie nieregularne kłucia. Czy to może być przez progesteron?

reklama
Mój mąż po stresach tego tygodnia odpalił gorączkę 39,2 😱. Oczywiście wieczorem napiliśmy się drinka i nie mogłam mu nic dać 🤷 o 4 dostał aspirynę forte i ibuprom 800....właśnie piorę pościel, podkład spod prześcieradła i wietrzę/ suszę materac 🙈 wszystko mokre 🙈. Rano wstał uśmiechnięty i pojechał do pracy 🤷
Ej! Mojego dzisiaj tak złapało. Gorączka i ból mięśni. To wszystko 😬 może jakieś wirusisko...

Nooooł, Twój mnie nie cieszy 😞 choć już teraz wiem, że lepiej, żeby przyszedł szybciej.
A jak Ty się czujesz?
Jest ok. Statystyka pokazuje, że prędzej poronie niż urodzę i muszę to przyjąć na klatę. Mamy plan działania, chyba dzięki włączeniu flavamedu szybko zachodzę w ciążę 🤷 teraz plan na monitoring i może duphaston w drugiej połowie cyklu.

reklama
Dziewczyny, które biorą lub brały progesteron w drugiej fazie cyklu. Czy Wy miałyście jakieś skutki uboczne ? Bo mnie np. brzuch boli okresowo i mam wrażenie że jajniki, raz lewy, a raz prawy, to są takie nieregularne kłucia. Czy to może być przez progesteron?
Ja nie biorę proga a mam takie objawy :)

Do góry