reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
A ogólnie poruszę temat testów. Jakie testy u Was się sprawdziły? Jakie super się wybarwiają? Piłki strumieniowe lubię, ale się słabo wybarwiają moim zdaniem no i ostatnio 2 razy jakieś testowe mi przebijały. Nordy się dobrze wybarwiają, niestety też lubią być cienie tak jak w bobo testach. Vitam i facelle paskowy w ogóle były pozytywne ciąży nie było;) ostatnio mi siw baby boomy spodobały, bo zaraz się robią takie "czyste" i tylko kreska zostaje w polu "c" 🤣🤣🤣

Mój mąż po stresach tego tygodnia odpalił gorączkę 39,2 😱. Oczywiście wieczorem napiliśmy się drinka i nie mogłam mu nic dać 🤷 o 4 dostał aspirynę forte i ibuprom 800....właśnie piorę pościel, podkład spod prześcieradła i wietrzę/ suszę materac 🙈 wszystko mokre 🙈. Rano wstał uśmiechnięty i pojechał do pracy 🤷

Hej, hej. Dzisiaj znowu mnie nie było cały dzień w domu, jak wyszłam chwilę po 7 tak wróciłam po 20.
Okres się dzisiaj nie rozkręcił, ale mam nasilające się plamienie, więc jutro niech już dziadostwo przyłazi, bo szkoda dni następnego cyklu. Nie wiem co tym razem mój organizm.odwalil. Cykl 36 dni bleh.
Ale byłam.w aptece i kupiłam testy (były dwa w paczce) I co? Zalałam test xd I to strumieniowy. A drugi oczywiście zaraz zrobiłam i biały jak moja dupa.
Jak coś nie lubie placków z cukrem ;) mam psa. Marzy mi się swinka morska skinny. Dobranoc. A na koniec wrzucę zdjęcie nieszczęsnego testu i jego brata.
Jak dla mnie to na pierwszym coś jest 🤷

W ogóle dzień dobry w piątek!
Skoro okres dostałam bardzo blisko północy mogę liczyć, że dzisiaj mój 1 dc?
Przyznam, że kiedy przed okresem nie miałam.plamien. Od jakiegoś czasu co miesiąc. I raz jest to 1 dzień, raz dwa dni. Ale tych plamien nie liczę jako dni nowego cyklu, tylko od "normalnego " krwawienia. Dobrze robię?
Tak, dzisiaj masz 1dc 😏

A ogólnie poruszę temat testów. Jakie testy u Was się sprawdziły? Jakie super się wybarwiają? Piłki strumieniowe lubię, ale się słabo wybarwiają moim zdaniem no i ostatnio 2 razy jakieś testowe mi przebijały. Nordy się dobrze wybarwiają, niestety też lubią być cienie tak jak w bobo testach. Vitam i facelle paskowy w ogóle były pozytywne ciąży nie było;) ostatnio mi siw baby boomy spodobały, bo zaraz się robią takie "czyste" i tylko kreska zostaje w polu "c" 🤣🤣🤣
babyplan i easy@home z amazona (ale oczywiście dziewczyny mówiły, że miały jakieś cienie bez ciąży).
Z naszą głową i testowaniem 8dpo chyba na każdym teście da się dopatrzeć cieni :D

reklama
dziewczyny, ja tak przemyślałam i ja nie założę lutowych kresek. Z moim zgorzknieniem nie będę umiała z radością wpisywać tych butelek. Nie chce obciążać dodatkowo swojej głowy. przepraszam Was. Niech jakaś świeża i radosna głowa je założy :)
Pięknie to napisałaś. Rozgrzeszam...

max von sydow priest GIF

Do góry