reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dzień dobry dziewczyny, u mnie dziś poranek malowany na 🩸 :)) A u Was jak nastroje?
U mnie tak sobie, wczoraj wieczorem zaczęło mnie już podbrzusze bolec jakby na okres i od razu cała nadzieja na ten cykl poszła w kąt. Jeszcze mam dzisiaj imprezę firmową, na która średnio chce mi się iść, no ale cóż.. 🤷🏼‍♀️

reklama
Dziewczyny, które biorą lub brały progesteron w drugiej fazie cyklu. Czy Wy miałyście jakieś skutki uboczne ? Bo mnie np. brzuch boli okresowo i mam wrażenie że jajniki, raz lewy, a raz prawy, to są takie nieregularne kłucia. Czy to może być przez progesteron?
U mnie to już wszystkie objawy były bez proga 😛 teraz jak biorę, to nie czuje zmiany. Czasem coś zaboli, kłuje. Nie wiąże tego z progiem

Dzień dobry od rana z dwiema kreskami

Załączniki

• 20240126_103206.jpg
    20240126_103206.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 189
reklama
@aurii_orelii Ty pisałaś o tejpingu twarzy, skąd się ucyzłaś jak to zrobić poprawnie?
Głównie chce wyprowadzić poziome na czole. Od początku roku robię masaże twarzy rękami i gua sha bardzo sumiennie i stosuję retinol. Mam wrażenie, że lekko się spłyciły

Do góry