reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja nie biorę proga a mam takie objawy :)
Tylko, że u mnie jest 18 dzień cyklu, 5-6 dni po owulacji, wiec do okresu jeszcze daleko. A objawy pojawiły się w zasadzie zaraz po tym, jak wdrożyłam proga.
U mnie to już wszystkie objawy były bez proga 😛 teraz jak biorę, to nie czuje zmiany. Czasem coś zaboli, kłuje. Nie wiąże tego z progiem
To mój 3 cykl z progiem, ale w poprzednich nic się takiego nie zdarzalo. Myślałam, że może prog tak negatywnie zadziałał na mój organizm w tym cyklu.

reklama
@aurii_orelii Ty pisałaś o tejpingu twarzy, skąd się ucyzłaś jak to zrobić poprawnie?
Głównie chce wyprowadzić poziome na czole. Od początku roku robię masaże twarzy rękami i gua sha bardzo sumiennie i stosuję retinol. Mam wrażenie, że lekko się spłyciły
Obserwuje na ig Gosię Gondek i głównie od niej czerpię wiedzę 😏 ale mam też jakieś inne laski na tik toku to czasem coś podpatrzę

Dziewczyny, gdzie kupowaliście te testy easy @ home? Było pisane, ale gdzieś w otchłaniach czatu teraz tego nie znajdę.

Tak mocno krwawisz? :o
Tak, dramat. Ale u mnie zawsze 1 okres PP jest masakryczny więc jestem przygotowana. Na wkładkach poporodowych jadę
Dziewczyny, gdzie kupowaliście te testy easy @ home? Było pisane, ale gdzieś w otchłaniach czatu teraz tego nie znajdę.
Na Amazonie chyba tylko można kupić. Ja tam kupuję przynajmniej

Mój dzisiejszy obiadek w pracy 😄

Załączniki

• IMG_3878.jpeg
    IMG_3878.jpeg
    137,3 KB · Wyświetleń: 114
Dziewczyny, które biorą lub brały progesteron w drugiej fazie cyklu. Czy Wy miałyście jakieś skutki uboczne ? Bo mnie np. brzuch boli okresowo i mam wrażenie że jajniki, raz lewy, a raz prawy, to są takie nieregularne kłucia. Czy to może być przez progesteron?
Ja często miałam takie objawy od owu do okresu. I z progiem i bez proga też.

reklama
Do góry