reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
tak właśnie to interpretowałam, wiec nie wiem, czemu dostałam antybiotyk z cefuroksymem 🧐😳
Akurat na tym antybiogramie nie ma tej grupy antybiotyków, do której Zinnat się zalicza (co dla jasności nie jest jednoznaczne z tym, że nie zadziała lub zadziała). Jeśli masz okazję to skonsultuj z innym lekarzem wynik włącznie z antybiogramem, bo to bardzo ważna informacja i w razie gdyby okazało się, że Zinnat jest słusznie dobrany, to zapytaj swojego lekarza o zmianę leku u męża.

Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek 🥺 serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie. 🥺
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤

Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek 🥺 serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie. 🥺
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
💔💔💔 trzymaj się...

Akurat na tym antybiogramie nie ma tej grupy antybiotyków, do której Zinnat się zalicza (co dla jasności nie jest jednoznaczne z tym, że nie zadziała lub zadziała). Jeśli masz okazję to skonsultuj z innym lekarzem wynik włącznie z antybiogramem, bo to bardzo ważna informacja i w razie gdyby okazało się, że Zinnat jest słusznie dobrany, to zapytaj swojego lekarza o zmianę leku u męża.
tak, widzę, ze nie ma, ale jednocześnie nigdzie nie znalazalam informacji w sieci, że tej grupy używa się do leczenia ureaplazmy i mykoplazmy, dlatego to wzbudza moje podejrzenia. Ponadto, niedawno brałam Zinnat w zwiazku z inną infekcją, a podejrzewam, ze już wtedy miałam ureaplazmę i mykoplazmę, wiec skoro mam je nadal to….

@anyżowe_love a jakich probiotyków używałaś przy terapii?

ściskam mocno 🥹🥹🥹

@
Bardzo mi przykro :(
Link do: Strona Główna - Siostry Ronie - tutaj podsyłam polecaną stronę która ma dużo przydatnej wiedzy.

reklama
tak, widzę, ze nie ma, ale jednocześnie nigdzie nie znalazalam informacji w sieci, że tej grupy używa się do leczenia ureaplazmy i mykoplazmy, dlatego to wzbudza moje podejrzenia. Ponadto, niedawno brałam Zinnat w zwiazku z inną infekcją, a podejrzewam, ze już wtedy miałam ureaplazmę i mykoplazmę, wiec skoro mam je nadal to….

@anyżowe_love a jakich probiotyków używałaś przy terapii?
Zinnat działa na Mycoplasmę.

Do góry