Marzenaaa12
Fanka BB :)
@Aksamitka28 tescik dzisiaj robiłaś? Jak sie czujesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajjjjj, trzymaj się:<Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie.
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
Widoczna ta kreska. Moze idz na bete?Wgl, chce Wam pokazać jak bardzo pojebana partia pinków mi się trafiła
Dicoflor i dopochwowo Lactovaginal.tak, widzę, ze nie ma, ale jednocześnie nigdzie nie znalazalam informacji w sieci, że tej grupy używa się do leczenia ureaplazmy i mykoplazmy, dlatego to wzbudza moje podejrzenia. Ponadto, niedawno brałam Zinnat w zwiazku z inną infekcją, a podejrzewam, ze już wtedy miałam ureaplazmę i mykoplazmę, wiec skoro mam je nadal to….
@anyżowe_love a jakich probiotyków używałaś przy terapii?
Trzymaj sieCześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie.
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
trzymaj się...Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie.
Na teście tylko jakiś cień, mam tylko te testy baby boom i chyba ten cień jest identyczny jak w poniedziałek. Także nie mam złudzeń...jutro beta dla pewności i tyle@Aksamitka28 tescik dzisiaj robiłaś? Jak sie czujesz ?
Nie tak miało być trzymaj sięCześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie.