fckathy
Fanka BB :)
rozwodnione po prostuCiekawe jest to, że ja przez 3 lata sikania nigdy nie miałam cienia .może moje siki są tak beznadziejne, że nawet chooyocienie nie chciały wychodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozwodnione po prostuCiekawe jest to, że ja przez 3 lata sikania nigdy nie miałam cienia .może moje siki są tak beznadziejne, że nawet chooyocienie nie chciały wychodzić.
Hej, ja niedawno wyleczyłam się z Ureaplazmy. Najpierw dostałam na nią doksycylinę 100 mg przez 10 dni, niestety nie zadziałała w moim przypadku. Później dostałam azytromycynę ( to bardziej trwała pochodna erytromycyny) w dawce 500 mg na 12 dni, i tym sposobem udało się zwalczyć. Mykoplazmy nie miałam, ale z tego co wiem, doksycyline się na nią też stosuje.Hej dziewczyny, potrzebuje rady. Zrobiłam sobie badania na mykoplazme i ureaplazmę i mamy pozytywne wyniki na oba. Lekarz przepisał mi Zinnat, ale nigdzie nie znajduje informacji, ze to się leczy tym antybiotykiem. Czy któraś z Was miała i przeszła udaną terapie?
Ja przez lata też nie miałam. Aż w końcu miałam pozytywny jak dla mnie fałszywy z vitam strumieniowy, 2xfalszywy facelle paskowy i teraz jakiś cień testowy na pinku.Ciekawe jest to, że ja przez 3 lata sikania nigdy nie miałam cienia .może moje siki są tak beznadziejne, że nawet chooyocienie nie chciały wychodzić.
oki doki, bardzo Ci dziękuje za odpowiedź! Za godzinę mam konsultację z innym ginem i zamierzam go poprosić o zmianę antybiotyku. Mąż wczoraj do urologa zadzwonił i dostał doksycyklinę od razu i skierowanie na badania.Hej, ja niedawno wyleczyłam się z Ureaplazmy. Najpierw dostałam na nią doksycylinę 100 mg przez 10 dni, niestety nie zadziałała w moim przypadku. Później dostałam azytromecynę ( to bardziej trwała pochodna erytromycyny) w dawce 500 mg na 12 dni, i tym sposobem udało się zwalczyć. Mykoplazmy nie miałam, ale z tego co wiem, doksycyline się na nią też stosuje.
I oboje z partnerem musicie się leczyć, nie tylko Ty , podczas jego trwania jeżeli chcecie uprawiać seks, to tylko w prezerwatywie.
Moje siki są beznadziejneCiekawe jest to, że ja przez 3 lata sikania nigdy nie miałam cienia .może moje siki są tak beznadziejne, że nawet chooyocienie nie chciały wychodzić.
jeszcze się tylko zastanawiam, jak ta wrażliwość wpływa na dobór antybiotyku - wiesz może?Hej, ja niedawno wyleczyłam się z Ureaplazmy. Najpierw dostałam na nią doksycylinę 100 mg przez 10 dni, niestety nie zadziałała w moim przypadku. Później dostałam azytromecynę ( to bardziej trwała pochodna erytromycyny) w dawce 500 mg na 12 dni, i tym sposobem udało się zwalczyć. Mykoplazmy nie miałam, ale z tego co wiem, doksycyline się na nią też stosuje.
I oboje z partnerem musicie się leczyć, nie tylko Ty , podczas jego trwania jeżeli chcecie uprawiać seks, to tylko w prezerwatywie.
Może beta jeszcze pójdzie w górę i progesteron razem z nią... jest skokowy może wyłapałaś go w dołku a mimo wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki mocno do wyjaśnienia- oby pozytywnego️️Progesteron 7,7
Mi pink z pierwszego moczu wyszedł biały, z drugiego różowy i jednak beta była pozytywnaNieee, dzisiaj z rana zrobiłam kolejny i biało
Czasem tak się trafi, jakiś cholernik jeden lub partia cholerników
oki doki, bardzo Ci dziękuje za odpowiedź! Za godzinę mam konsultację z innym ginem i zamierzam go poprosić o zmianę antybiotyku. Mąż wczoraj do urologa zadzwonił i dostał doksycyklinę od razu i skierowanie na badania.
O i to jest dobry pomysł z tą konsultacją , dobrze, że mąż już zaopiekowanyjeszcze się tylko zastanawiam, jak ta wrażliwość wpływa na dobór antybiotyku - wiesz może?