reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Hej, hej. U mnie dzisiaj 35 dc. Okres chyba już gdzieś się czai. Ma czas do wtorku do godz 15. Jak nie, jadę do giną po coś na wywołanie jak pisałam. Moja temp spadła, migrena, mdłości. No wszystko mówi, że okres zaraz będzie. Może to co lekarz widział w 20 dc ,ze jajnik jest aktywny to może jednak nie było wou i mam cykl bezowulacyjny. No nic. Czekam.
Poza tym brzydka pogoda. Wieje i padało z rana. Buziaki na środę:*

Ja właśnie ostatnio miałam regularne i się cieszyłam, bo jak na mnie to oznaką zdrowia. Kiedyś miewałam cykle ok 50-60 dni. Po porodzie jestem już dawno, więc nie sądzę, że jeszcze się coś reguluje.

Cześć Dziewczyny,
chwilę się nie odzywałam, bo informacje z zeszłego tygodnia, kolejny stracony cykl i zmiana protokołu trochę mnie zmiażdżyły. Nie mam pewności, czy jeszcze wystarczy mi sił, towarzyszy mi masa negatywnych emocji i mam dużo obaw np. czy po wyciszeniu, moje jajniki w ogóle będą w stanie się jeszcze podnieść. Narazie biorę antykoncepcje, udało mi się zmienić termin wizyty w KRK na 31.01 (żeby skonsultować plan z dr W.) i umówić na akupunkturę do polecanej babki od medycyny chińskiej (do której już w grudniu próbowałam się dostać). I czekam, bo tylko tyle mogę.

@Aksamitka28 trzymam kciuki za betę 🤞

@aurii_orelii cieszę się, że pęcherzyk jest w macicy i że nie widać żadnych oznak cp ❤️ Czekam na info, że może jednak to bliźniaki ;)

@Leanne doskonale rozumiem Twoje obawy w związku z lekami :/ Fajnie, że teraz trafiłaś do lekarza, który dostrzega potencjał i będziecie działać.

@Lilli2 niech się bąbelek pięknie wgryza ❤️🤞 Zjadłam wczoraj za niego chipsy - więc to prawie jak frytki ;)

@annn1 strasznie mi przykro, że to cp :( Dobrze, że trafiłaś do szpitala, a Twoje zdrowie i życie są już zaopiekowane. Wracaj spokojnie do sił ❤️

@Motylkowa! no nie tak miał wyglądać wynik ostatniej iui :( tulę

@agata8051 terapia to świetny plan - sama się przekonasz, że rozmowa ze specjalistką bardzo pomaga i przynosi ulgę staraczkowej głowie.

@Mademoiselle_Nika pięknie, że pęcherzyk jest w macicy ❤️ Rośnijcie zdrowo, a torbiel niech szybko się zmniejsza.

@anyżowe_love spóźnione życzenia urodzinowe - bądź szczęśliwa ❤️
Do dupy sprawa z drożnością, ale już teraz musi się wszystko udać - a może wcale nie będzie ona potrzebna 🤞

@LadyCaro czy Ty już przypadkiem nie jesteś w terminie @?
Dziękuję kochana za życzenia💜

Przykro mi, że ostatni niezbyt szczęśliwy splot wydarzeń tak ci dokopał psychicznie... wiem, że znajdziesz siłę, żeby walczyć mimo wszystko! ✊✊️super że udało się zmienić termin wizyty, zawsze to inaczej jak ma się jeszcze inne opinie a szczególnie jeśli to mądre głowy🙂
Apeluję o niesmutanie, jajniki teraz będą siedzieć cicho i spokojnie tylko i wyłącznie po to żeby za chwile mogły wysyrzelić jak torpeda z produkcją 😏💪 tak więc głowa do góry !!😊

reklama
Do góry