reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Mam w swoich znajomych dziewczynę, której również amh wzrosło na przestrzeni roku a też lekarze sugerowali zamrożenie jajeczek. Prowadziła zdrową dietę przez ten czas, suplementację witaminy d i olejów min z czarnuszki.
Lekarze wytrzeszczali oczy jak to możliwe.
ja w czerwcu miałam 1.39 i naczytałam się historii dziewczyn, którym w pół roku właśnie spadło o polowe i jestem trochę zesrana, że mi tez 🙁 mam nadzieję, ze mi sprawdza jak będę w szpitalu, żeby ten sam lab zrobił. A jak nie to zrobię prywatnie.

Mam w swoich znajomych dziewczynę, której również amh wzrosło na przestrzeni roku a też lekarze sugerowali zamrożenie jajeczek. Prowadziła zdrową dietę przez ten czas, suplementację witaminy d i olejów min z czarnuszki.
Lekarze wytrzeszczali oczy jak to możliwe.
ona też właśnie jadła dużo witamin, suplementów, zmieniła dietę i styl życia. Z lekarzem jeszcze nie konsultowała. Będą podchodzić znowu do ivf dlatego zrobiła badanie, bo chciała zobaczyć czy załapią się na dofinansowanie. A nawet teraz tak coś mi świta, że miała nawet niższe niż 0,8 🤨 bo chyba było za niskie, albo na granicy na dofinansowanie które dają chyba od 0,7 wzwyż? ( Tu mogę coś kręcić - nie pamiętam dokładnie). Teraz na pewno ma 1. Ona jest w szoku, ja też. Zobaczymy co powie lekarz .

Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Widzeeeee!🤞🤞🤞

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia💜 jest mi bardzo miło i ciepło na sercu🥰 teraz tylko oby się spełniały 🙂
Happy I Love You GIF by Kochstrasse™

Sto lat, sto lat!! 🎁 🎉

wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.

Mój szef tydzień po poronieniu wezwał mnie na rozmowę. Pierwsze co usłyszałam "jakim prawem zachodzisz w ciążę jak kupiłem Ci nowy komputer i dałem awans?! Który to w ogóle był tydzień?". No kuu**""urwa🤬
Nie wiem nawet jak to nazwać 😳 współczuję Ci że musiałaś trafić na szefa idiotę do kwadratu... mam nadzieję, że już tam nie pracujesz?
Ok, Doczytałam, że nie 🙂

reklama
wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
A kiedy masz dostać okres?

Do góry