reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Girl, jedyne co mogę to…
Monsters Inc Hug GIF

reklama
wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Ja to wiesz, trzymam mocno, zawsze❤️

No to teraz będziemy czekać razem z Tobą 🤞 może on sobie jednak nie "wymyśla" ? 😉 za ile planowany okres?

Hej dziewczyny. Przepraszam, że się na dniach nie udzielałam. Ale ten tydzień mimo, że na weekend testowanie bardzo mi zleciał
Dużo nie było mnie w domu, a dzisiaj teściowa mi zrobiła wizytę. Niestety nie miałam testu, żeby rano nasikac xd kupiłam w action dzisiaj i zrobiłam koło południa, ale białe jak śnieg. Nie chce marudzić, ale coś nie wydaje mi się żebym miała ciążę w tym cyklu. Czuję wręcz, że za lada moment mnie zaleje. Poza tym nie mam nastroju.
@aurii_orelii dziękuję za wywołanie:*

Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie

Ej też coś widzę 🫢

a ile jesteś dpt? No mi się wydaje, że głowa to potrafi płatać figle, ale organizm? 🤷‍♀️

reklama
Do góry