Sanderson
Fanka BB :)
Znalazłam opis z wymiarami. W tym samym kalkulatorze wychodzi objętość w normie 13,33 ml.@Sanderson robiłaś może usg z wyliczeniem pojemności płatów tarczycy? Witamina d? Jod?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam opis z wymiarami. W tym samym kalkulatorze wychodzi objętość w normie 13,33 ml.@Sanderson robiłaś może usg z wyliczeniem pojemności płatów tarczycy? Witamina d? Jod?
Coś widzęCzłowiek "młody", głupi....to i sika szybko pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Jej, dziewczyny ja nic tam nie widzę oczy jeszcze nie wprawione czy któraś z widzących może wysłać zdjęcie z kółeczkiem na tym cieniu ? W niedziele u mnie pierwsze cieniowanie, wiec chętnie bym przeszkoliła się przed
Niektóre badania były ważne pół roku, a niektóre rok. Ale nie pamiętam które dokładnie. Wiem, że u męża wszystkie wymagane badania były ważne rokDziewczyny pytanie w temacie IUI. Te wszystkie badania które trzeba zrobić przed to musza być bardzo na świeżo? Mocno rozważam czy nie przyspieszyć u nas z tym i może byśmy spróbowali w marcu
pomyliły ci się wątkiAle mnie korci wyprobowac detektor. Powstrzymuje mnie jedynie to, ze nie wiem czy udaloby sie znalezc tego malego skoczka. I jak nie znajde to sie obsram po uszy. Jest weekend, gina zadnego nie znajde Takze pozostaje czekac do poniedzialku.
Masz opis USG? Tam powinny być wymiary płatów i z tego co pamiętam to z tego można obliczyć pojemnośćBardzo Ci dziękuję! Super ten kalkulator. Miałam teraz robione USG tarczycy, mierzyła ją, ale nie mówiła żeby coś było nie tak. Jedynie znalazła mi jakiegoś guza, ale powiedziała, że jest na tyle mały, że do obserwacji. Nic poza tym.
Jodu chyba nigdy nie badałam. Witaminę D miałam ostatnio nawet powyżej normy.
Ja pierdziele! Przepraszam Was dziewczyny. To jest kuzwa kara za stalkowanie!pomyliły ci się wątki