reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Człowiek "młody", głupi....to i sika szybko 🙈🤦 pewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu 😔
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nic 😂 nie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem 🤷 i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Na trzecim widać najlepiej ✊✊🤞🤞

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia💜 jest mi bardzo miło i ciepło na sercu🥰 teraz tylko oby się spełniały 🙂
Happy I Love You GIF by Kochstrasse™

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki AMH.
W tamtym roku w maju miałam 1,5 ng/ml a teraz 0,74 ng/ml. Jestem przerażona tym wynikiem. Jest aż tak źle? Dodam że mam jeszcze 29 lat, bo 30 będę miała dopiero w grudniu.
o kuźwa... Miałaś jakieś zabiegi, stymulację ? Czy sama tak poleciała? Niestety nie znam Twoje historii. Może się tu pojawiła, gdy mnie nie było. Moja kuzynka w wieku 35 lat miała amh 0,8. Lekarze z taką wysokością zalecali jej w sumie od razu in vitro. Teraz dwa lata później ma amh 1,0 od czego wzrosło, nie mam pojęcia. Może poprostu błąd laboratorium. W międzyczasie miała stymulacje owulacji, inseminację, ivf. Pomimo zaleceń od razu ivf przeszła dłużą drogę.

o kuźwa... Miałaś jakieś zabiegi, stymulację ? Czy sama tak poleciała? Niestety nie znam Twoje historii. Może się tu pojawiła, gdy mnie nie było. Moja kuzynka w wieku 35 lat miała amh 0,8. Lekarze z taką wysokością zalecali jej w sumie od razu in vitro. Teraz dwa lata później ma amh 1,0 od czego wzrosło, nie mam pojęcia. Może poprostu błąd laboratorium. W międzyczasie miała stymulacje owulacji, inseminację, ivf. Pomimo zaleceń od razu ivf przeszła dłużą drogę.
Mam w swoich znajomych dziewczynę, której również amh wzrosło na przestrzeni roku a też lekarze sugerowali zamrożenie jajeczek. Prowadziła zdrową dietę przez ten czas, suplementację witaminy d i olejów min z czarnuszki.
Lekarze wytrzeszczali oczy jak to możliwe.

I pochwal się jaki tort Twój chłop ukręcił dla Ciebie 😄
W te urodziny uprosiłam go, żeby mi nie robił🙂 mąż ma ostatnimi czasu zapiernicz straszny w pracy robi nadgodziny wraca później , 6 dni w tygodniu w pracy tylko niedziele wolne i jest zmęczony, więc zdajemy się na kawałek placka ze sklepu 😅 ale obiecuję, że jak mi następnym razem upiecze coś ładnego to wstawię😄

Oczywiście już sobie śmieszkował ze mnie jak to ma w zwyczaju i wysłał mi zdjęcie jaki mi zrobi tort następny- wstawiam poniżej🤣

Załączniki

• FB_IMG_1704520269598.jpg
    FB_IMG_1704520269598.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry