była JEDNA sytuacja, w której powiedziałam, że moja ginekolog lepiej wie dlaczego potrzebna mi histerolaparoskopia, a nie sama drożność, ale one wiedziały lepiej i pisały, że nie powinnam mieć wykonywanego inwazyjnego zabiegu, innej sytuacji nie było, a wiadomosc do sytuacji o której jest mowa była do dziewczyny, która nawet na tym wątku nie była
i nigdy wcześniej nie czepiałam się o czyjeś inne opinie na temat tego, co ja napisałam, bo opinie można mieć różne i to doskonale rozumiem.
Dla mnie tamta wiadomość to szydzenie ze mnie i z sytuacji, które spotkały mnie w życiu i nie będę na to pozwalać, nawet jeśli inni nie widzą w tej wiadomości żadnego problemu, to ja go widzę.
piszesz komuś o swoich problemach, a potem wszystko, co kiedykolwiek napisałaś jest wywleczone w jednej wiadomości. Ja to zrozumiałam tak, jakbym to sobie wymyśliła skoro mam samych takich ludzi w życiu. Przegadałam temat z moim narzeczonym, który uważa, że ta wiadomość również nie je za odpowiednia i nie mam zamiaru prowadzić tego wątku i być na tym forum, kiedy ktoś mi pisze takie rzeczy i wszyscy tej osoby bronią, a na mnie wylewa się wiadro pomyj bez konkretnego powodu, bo napisałam, że ta wiadomość mi nie odpowiada. No sory, ale to forum miało być nietoksycznym miejscem, nie po to piszemy tutaj o swoim życiu, o swoich problemach itp. żeby potem w ZAUFANYM środowisku czytać takie coś.