reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

A masz porównanie z jakimiś innymi lubrykantami? Opłaca się? 🤔
Raczej nie mam porównania, ale nic nie piecze, nic nie boli ☺️ mój gin mi go polecił więc mu zaufałam i kupiłam bo u mnie trochę problem ze śluzem, nawet w dni płodne. Przed staraniami używaliśmy różnych żeli z durexa i tutaj chyba każdy jeden mnie piekł więc już jak z tym jest ok to nie kombinuję z niczym innym.
Czasem na allegro idzie go dorwać w spoko cenie

reklama
W ogóle zanim zdążyłam powiedzieć jeszcze że czekam na poronienie to powiedziałam że spadła mi beta i podałam wartości, a on ,,no niby nie powinna spaść ale czasami to tak jest może znowu podrośnie" po czym dodałam że mam odstawione leki przez swoją ginekolog i czekam na krwawienie to on na to " no tak, no tak". Mój mózg próbuje w tej chwili ogarnąć co to była za teleporada i jakim cudem był to ginekolog :D 🤣
Mam za sobą 5 poronień. Jak beta spadała, to oznaczało tylko jedno. Nie wiem jaka specjalizacje miał. Ja bym go nazwała "ziomuś na słuchawce" 😬

no spoko myślałam, że mówimy o jednej tej samej osobie :)

Swoją drogą trafiasz na dziwnych ludzi w swoim życiu. Jedna przyjaciółka nie rozumie, że nie chcesz rozmawiać o staraniach nawet jak ją o to wiele razy prosiłaś. Druga się stara o dziecko biorąc tabletki anty czyli nie ma nawet podstawowej wiedzy z biologii, znajomi mówią twojemu facetowi, żeby się z tobą nie starał o dziecko, teściu ci mówi, żebyś szła do pracy w agencji towarzyskiej, twój facet lata z gołym penisem przed kolegami 🤣😅
ja to chyba jestem za stara już i poprostu tego nie ogarniam 🤯
I dziękuję, że mam wokół fajnych ludzi ☺️
Szczęście, że nie wszystko i wszystkich musimy ogarniać 🙂 W wielu domach są smaczki, których nikt nie chce wyciągać na światło dzienne. Ja szanuje ludzi, którzy mówią jak jest 🙂. Znam ludzi z bardzo różnych domów i w wielu z nich są historie wywalające oczy z orbit. Sama mogłabym trochę ciekawych opowiedzieć 😂 nie mówiąc o zaskakujących znajomych, którzy mają masę niesamowitych zalet i są wspaniałymi ludźmi ale też potrafią zaskoczyć 🤷 Jesteśmy tylko ludźmi 🙂

Szczęście, że nie wszystko i wszystkich musimy ogarniać 🙂 W wielu domach są smaczki, których nikt nie chce wyciągać na światło dzienne. Ja szanuje ludzi, którzy mówią jak jest 🙂. Znam ludzi z bardzo różnych domów i w wielu z nich są historie wywalające oczy z orbit. Sama mogłabym trochę ciekawych opowiedzieć 😂 nie mówiąc o zaskakujących znajomych, którzy mają masę niesamowitych zalet i są wspaniałymi ludźmi ale też potrafią zaskoczyć 🤷 Jesteśmy tylko ludźmi 🙂
nie mówię, że nie 🤷🏻‍♀️ i o ile rodziny sobie nie wybieramy to akurat przyjaciół możemy :) więc warto dobrać sobie takich, którzy nie wysysają z nas życia.

I również trafiam na różnych ludzi ale w ciągu miesiąca tyle dziwnych historii, gdzie ktoś jest ciągle poszkodowany to już jest zastanawiające 😎

@agatka234 @Dorka66 @CaroShell testowałyście wczoraj/przedwczoraj?

KALENDARZ - 17.01.2024:
👑 1.01.
👑 2.01. @Lily_of_the_valley
👑 3.01
👑 4.01 @sylwica1410 🩸@spoko23🩸@królowa_kresek😉🙃 🩸
👑 5.01 @anela92🩸 @dorota8🩸@karletka
👑 6.01
👑 7.01
👑 8.01 @madziulix
👑 9.01
👑 10.01
👑 11.01 @wero1234
👑 12.01 @aurii_orelii 🍼 @anyżowe_love🩸
👑 13.01 @dosiasamosia 🩸 ️@Kosinka94🩸 @CaroShell
👑 14.01 @KaMaLi⛔
👑 15.01 @agatka234 @Leanne⛔
👑 16.01 @AS39 ⛔ @krasulkaa 🩸@Dorka66
👑 17.01 @inka855🩸
👑 18.01 @Mademoiselle_Nika 🍼@Marzenaaa12🩸
👑 19.01 @Chce_byc_mama_wielu
👑 20.01 @Carmen2412
👑 21.01 @aniuulka236
👑 22.01 @kajuchnaz
👑 23.01 @Sharley
👑 24.01
👑 25.01 @Motylkowa! @Aksamitka28
👑 26.01 @Papatk_a @Carolina123 @kicikocia
👑 27.01 @amusedxxx @fckathy @nieznośne_poplątanie
👑 28.01 @spekoppar_ @Lolka_karolka
👑 29.01 @moonmonkey @wiolaho @Lilli2
👑 30.01 @Lily_of_the_valley @Kasienkaol @AnitaaP. @moniamarzyo2dzidzi
👑 31.01 @zarathos

LEGENDA:
🍼 - ciąża
🩸 - okres
⛔ - negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny

ŁAWKA REZERWOWYCH / PAUZA:

@annn1
@Kitsune
@Marcela.marcela
@KiedysZaciaze
@Aileen28
@Sanderson
@wrobelmm
@Haynee86
@MyszkaMiki30
@Klemensa
@Magdalena09
@królowa_kresek😉🙃
@Karolina_123
@Love_sun
Ja widzę, że u mnie 2.01 nie zostało uzupełnione, a ja już czekam do kolejnego testowania 😂
Proszę o przepisanie z 30.01 na 28.01 🎉
Byłam dziś na monitoringu (14dc) i okazuje się, że już po owu 💪 wczoraj, w nocy, albo dziś rano nawet..
Nie zapytałam o endo, a na kartce mam napisane, że 10,5mm 😱😱😱 to u mnie jakis rekord ❤️ długo miałam 6mm max... Taka piękną poduszeczkę mam do zagnieżdżenia...

Dzięki za przejęcie wątku 💪

Ja widzę, że u mnie 2.01 nie zostało uzupełnione, a ja już czekam do kolejnego testowania 😂
Proszę o przepisanie z 30.01 na 28.01 🎉
Byłam dziś na monitoringu (14dc) i okazuje się, że już po owu 💪 wczoraj, w nocy, albo dziś rano nawet..
Nie zapytałam o endo, a na kartce mam napisane, że 10,5mm 😱😱😱 to u mnie jakis rekord ❤️ długo miałam 6mm max... Taka piękną poduszeczkę mam do zagnieżdżenia...

Dzięki za przejęcie wątku 💪
No to trzeba działać skoro takie dobre warunki! ❤️🤞

Matko co to była za wizyta 🤣🤯zadzwonił lekarz godzinę wcześniej i pyta co mi jest. Ja zaczynam mówić, że chce skierowanie na betę ( nie zdążyłam nic powiedzieć) przerywa mi a ja usilnie próbuje powiedzieć co się dzieje i że czekam na poronienie. Nic nie zapytał nawet jak się czuje kompletnie zero. Tuż przed odłożeniem przez niego słuchawki zdążyłam rzucić że potrzebuje chociaż 2 skierowania żeby sprawdzić jak spada. Wypisał i z tekstem to tam sobie pani jakoś je zrobi i do widzenia, odłożył słuchawkę 🤣 nie zdążyłam nawet nic odpowiedzieć... I po co była ta konieczność teleporady z ginekologiem 🤷
Szkoda słów...🤦‍♀️

reklama
Do góry