reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Moja siostra jest właśnie taka „wrażliwą” osobą, ale tylko w odniesieniu do siebie. Nie raz mieliśmy w rodzinie jakieś spiny, bo jej zdanie, wygoda i potrzeby są najważniejsze, a jak ktoś próbował jej na cokolwiek zwrócić uwagę to od razu obraza. Wszyscy przeciwko niej 🙃
Mam to samo i boje się odezwać, bo każde moje słowo jest odbierane jako atak. Najlepsze jest to,że jak te same słowa wypłyną od innej osoby, to jest ok.

reklama
Dziewczyny mam pytanie, polecacie jakies fajnie lubrykanty ? 🙂 Szukam na necie jest tego , ale może któraś z was stosuje/stosowała . 😋
Ja z takich zwykłych lubię feminum.
Nie lepi się jak te wszystkie durexy i można go używać podczas starań.

Mam wynik b12. Jutro teleporada z internista i pewnie zastrzyki znów mi włącza… ale do >550 trochę mi brakuje

Załączniki

• IMG_0998.png
    IMG_0998.png
    120,6 KB · Wyświetleń: 103
Miałaś robione badania na helicobacter pyroli i czynnik castla? Wiesz skąd się biorą takie spadki u ciebie ?
Helicobacter pyroli nie jestem pewna, ale na 99% tak (to byłoby przy gastroskopii?). Castla też miałam i ok. U mnie w rodzinie kilka osób ma mega problem z b12 niestety więc to coś genetycznego pewnie, ale nie wiem co.

Głupie pytanie, ale mam czasami taka rozkmine. Czy uważacie, że dzieci urodzone pod koniec roku mają ciężej potem w szkole czy coś? Jednak do klas są rozdzielane wg rocznika i moga mieć prawie cały rok rozwoju w plecy w stosunku do dzieci z początku roku. Ja marcowa, mój brat marcowy. Może dlatego takie rozkminy 😜
No co Ty. Mężu z 20 grudnia i bardzo inteligenty gościu, córka koniec września i też nic jej nie brakuje 😉

W ogóle zanim zdążyłam powiedzieć jeszcze że czekam na poronienie to powiedziałam że spadła mi beta i podałam wartości, a on ,,no niby nie powinna spaść ale czasami to tak jest może znowu podrośnie" po czym dodałam że mam odstawione leki przez swoją ginekolog i czekam na krwawienie to on na to " no tak, no tak". Mój mózg próbuje w tej chwili ogarnąć co to była za teleporada i jakim cudem był to ginekolog :D 🤣
nie mam lepszej odpowiedzi niż 🤦‍♀️ najważniejsze jednak, że masz skierowanie 😅

reklama
Do góry