reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
Luźna koszulka plus spodenki, oczywiście bez majtek. Mąż też nigdy nie przykładał do tego większej wagi, za to on się nauczył spać bez bokserek i ma problem, gdy śpimy u kogoś, bo się przyzwyczaił tak, a u kogoś nie wypada :D

reklama
Luźna koszulka plus spodenki, oczywiście bez majtek. Mąż też nigdy nie przykładał do tego większej wagi, za to on się nauczył spać bez bokserek i ma problem, gdy śpimy u kogoś, bo się przyzwyczaił tak, a u kogoś nie wypada :D
Mój też team beż majtek raczej, ale jak nie jest u siebie to nie ma mowy na taką wolność.

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
Ja śpię na golasa😂😬

Zawsze stawiam na wygodę. Albo typowe piżamy, koszule, albo jakieś t-shirty w których już nie chodzę na codzien.

Nie mam żadnej seksi piżamki. W sumie długo żadnej piżamy nie miałam. Kupiłam specjalnie do szpitala (jak szłam na drożność), potem 2 koszule do karmienia. A tak to śpię w t-shirtach lub bez.

u mnie luźna pizama najczęściej albo koszulka i majtki.

u nas bardzo podobnie. O pierwsza ciążę walka 3lata w tym jedno poronienie. Po 3 latach udało nam się zajść w ciążę i szczęśliwie urodziłam synka (teraz ma 1,5 roku). Od kwietnia staramy się o druga ciążę i niestety efektów jak narazie brak ;(

P.s. można mnie wpisać na ławkę rezerwowych
Damy radę 🙂 jeszcze będą różowe bobasy i będziemy płakać, kiedy uda się przespać pierwszą noc 🥰

Baaardzo różnie 😂 czasami bez (tylko latem 😂), zwykle koszulki bawełniane krótkie, ale mam też sexy piżamkę, która jest sztywna satynowa i nie lubię w niej spać 🙈 zdarza mi się spać w topie i spodniach męża 😂 No nie jestem boginią atrakcyjności nocą 😂😂😂

reklama
ja w zimę to klasyczna, bawełniana piżamka koszula plus spodnie, a w lato w jedwabnym zestawie. Dla mojego męża to nie ma żadnego znaczenia w czym, dla niego tylko ważne, żeby był prysznic tuż przed, wiec się kończy tak, ze zawsze z mokrymi włosami i bez make upu 😂
To dla mojego w ogóle nie ważne 😂😂😂 oczywiście kąpiemy się codziennie wieczorem ale jak go najdzie w dzień na seks to luz. Teraz w razie W się podmywamy, bo łapię bardzo łatwo infekcje 😔 i odpukać dawno nie miałam 🙂

Do góry