reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Powiedz jej żeby przeczytała instrukcję obsługi testów, to na prawdę źle że kobiety twierdzą takie bzdury o wielorazowości testów ciążowych. Przepraszam , że to powiem ale szkoda mi dzieci takich przyszłych matek...zero pojęcia o niczym i dziecko jeszcze w takich głupotach wychowywać później...
Nawet jej na glos czytalam instrukcje.ona ma inne zdanie. Powiedziala ze nie będzie marnowac kasy na testy

reklama
Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
ja w zimę to klasyczna, bawełniana piżamka koszula plus spodnie, a w lato w jedwabnym zestawie. Dla mojego męża to nie ma żadnego znaczenia w czym, dla niego tylko ważne, żeby był prysznic tuż przed, wiec się kończy tak, ze zawsze z mokrymi włosami i bez make upu 😂

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
Mi zawsze gorąco - śpię na golasa, co mężowi bardzo odpowiada , bo w dowolnym momencie może złapać za ulubioną część ciała, w majtkach śpię tylko na okres. Mąż też na golasa albo tylko w majtkach, chyba że jesteśmy chorzy, wtedy, zakładamy piżamę tak zwaną " do szpitala" 🤣 albo zwykły podkoszulek ( ja zawsze biorę męża, i smarujemy się vickiem) 😁

Luźna koszule - jedna mniej, a inne bardziej sexi (bez majtek) albo zupełnie nago ;)

ja śpię albo w piżamie (ostatnio dostałam od męża taką w awokado, ale odsłaniającą pół tyłka, więc nie wiem czy to bardziej do zakładania czy zdjemowania 😂), czasem śpię w długich t shirtach bez gatek. Różnie.
Ale mam wrażenie, ze mojemu mężowi obojętne, on chce się bzykać nawet jak mam jakieś brudne ubrania na sobie.
Pamiętam jak kidyś miałam maskę na włosach i głowę owiniętą folią, wiec byłam łysą osobą, a on się zaczął dobierać. Powiedziała mu, ze niestety to dla mnie za dużo :D
Mojemu też jest zupełnie obojętne co mam na sobie ;D

śpię w luźnych koszulach albo długich tshirtach, ale za to bez majtek 😉😅

reklama
Do góry