reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.

reklama
Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
ja śpię albo w piżamie (ostatnio dostałam od męża taką w awokado, ale odsłaniającą pół tyłka, więc nie wiem czy to bardziej do zakładania czy zdjemowania 😂), czasem śpię w długich t shirtach bez gatek. Różnie.
Ale mam wrażenie, ze mojemu mężowi obojętne, on chce się bzykać nawet jak mam jakieś brudne ubrania na sobie.
Pamiętam jak kidyś miałam maskę na włosach i głowę owiniętą folią, wiec byłam łysą osobą, a on się zaczął dobierać. Powiedziała mu, ze niestety to dla mnie za dużo :D

U mnie sexi piżama tylko na wakacjach i latem xD lubię mieć ciepło, kupuje pizamkowe zestawy bawełniane koszulka albo top z dlugim rękawem + spodnie/leginsy:)

Zalezy od pory roku haha latem przeważnie sexi ciuszki zima tez sie zdarza. Ale przeważnie zima spodnie i dluga bluzka. Mojemu to jedno. Ale uwielbia koronki hahah😁

No mowilam jej ale ona i tak swojej.
Jeszcze mi powiedziała ze to udowodni i będzie Mi głupio potem ..
Powiedz jej żeby przeczytała instrukcję obsługi testów, to na prawdę źle że kobiety twierdzą takie bzdury o wielorazowości testów ciążowych. Przepraszam , że to powiem ale szkoda mi dzieci takich przyszłych matek...zero pojęcia o niczym i dziecko jeszcze w takich głupotach wychowywać później...

W typowej piżamie, jak jest gorąco to śpię w koszulach, ale muszą być długie, żeby tyłek zakrywało 😄

reklama
Do góry