reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
Luźna koszulka plus spodenki, oczywiście bez majtek. Mąż też nigdy nie przykładał do tego większej wagi, za to on się nauczył spać bez bokserek i ma problem, gdy śpimy u kogoś, bo się przyzwyczaił tak, a u kogoś nie wypada :D

reklama
Luźna koszulka plus spodenki, oczywiście bez majtek. Mąż też nigdy nie przykładał do tego większej wagi, za to on się nauczył spać bez bokserek i ma problem, gdy śpimy u kogoś, bo się przyzwyczaił tak, a u kogoś nie wypada :D
Mój też team beż majtek raczej, ale jak nie jest u siebie to nie ma mowy na taką wolność.

Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?

Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkach 😊 jestem ciekawa jak jest u Was.
Ja śpię na golasa😂😬

Zawsze stawiam na wygodę. Albo typowe piżamy, koszule, albo jakieś t-shirty w których już nie chodzę na codzien.

Nie mam żadnej seksi piżamki. W sumie długo żadnej piżamy nie miałam. Kupiłam specjalnie do szpitala (jak szłam na drożność), potem 2 koszule do karmienia. A tak to śpię w t-shirtach lub bez.

u mnie luźna pizama najczęściej albo koszulka i majtki.

u nas bardzo podobnie. O pierwsza ciążę walka 3lata w tym jedno poronienie. Po 3 latach udało nam się zajść w ciążę i szczęśliwie urodziłam synka (teraz ma 1,5 roku). Od kwietnia staramy się o druga ciążę i niestety efektów jak narazie brak ;(

P.s. można mnie wpisać na ławkę rezerwowych
Damy radę 🙂 jeszcze będą różowe bobasy i będziemy płakać, kiedy uda się przespać pierwszą noc 🥰

Baaardzo różnie 😂 czasami bez (tylko latem 😂), zwykle koszulki bawełniane krótkie, ale mam też sexy piżamkę, która jest sztywna satynowa i nie lubię w niej spać 🙈 zdarza mi się spać w topie i spodniach męża 😂 No nie jestem boginią atrakcyjności nocą 😂😂😂

reklama
ja w zimę to klasyczna, bawełniana piżamka koszula plus spodnie, a w lato w jedwabnym zestawie. Dla mojego męża to nie ma żadnego znaczenia w czym, dla niego tylko ważne, żeby był prysznic tuż przed, wiec się kończy tak, ze zawsze z mokrymi włosami i bez make upu 😂
To dla mojego w ogóle nie ważne 😂😂😂 oczywiście kąpiemy się codziennie wieczorem ale jak go najdzie w dzień na seks to luz. Teraz w razie W się podmywamy, bo łapię bardzo łatwo infekcje 😔 i odpukać dawno nie miałam 🙂

Do góry