Mademoiselle_Nika
Moderator
No to mogła być obfitsza, bo zbudowało się więcej endometrium, bo nic nie hamowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mogła być obfitsza, bo zbudowało się więcej endometrium, bo nic nie hamowało
Fantastyczna wiadomość! Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowoDziewczyny mam wyniki.
Beta 73,6
Ale martwi mnie progesteron 83,09.
Norma jest do 50. Niech mądre głowy się wypowiedzą co to może oznaczać
tak bardzo się cieszę! Gratulacje!!! No i czekam na relacje jak koleżanka z pracy zareaguje i czy będą to lepsze gratulacje niż życzenia urodzinoweDziewczyny mam wyniki.
Beta 73,6
Będzie dobrze! Nie ma innego wyjściaDziewczyny lekarz mi odpisał, że mam się zgłosić na wizytę w poniedzialek. Musimy sprawdzić czy czasem druga ciąża nie ulokowała się w jajowodzie. Także zajebisty będę miała weekend... Jutro też zbadam proga zobaczymy. Mam nadzieję, że ma zajebisty sprzęt i już coś będzie widać.
A miałaś do tej iui stymulację, czy szliście na zupełnie naturalnym cyklu?Tak. Po jednym na każdym jajniku.
Stymulację z racji niedrożnego jednego jajowodu. I owu była z obuA miałaś do tej iui stymulację, czy szliście na zupełnie naturalnym cyklu?
GratulacjeDziewczyny mam wyniki.
Beta 73,6
Będzie dobrze, zobacz ile osób wysyła CI dobrą energię! Cieszę się na te betę, jak na swojąCzy ja wiem. Nie potrafię się cieszyć bo boję się najgorszego, czyli pozamacicznej może wstrzymajmy się do jutrzejszego badania, mam nadzieję, że się ktoś pomylił w labo odnośnie tego proga