reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługuje ❤️ na razie zastanawiam się jak przygotować męża na możliwość bliźniaczej ciąży 🙆
mój by się cieszył z 1 bliźniaczej. Ale mały nam trochę dawał w kość a ma już ponad 3 latka i jest trochę lepiej. Nawet żałował że nie bliźniaki. A ja powiedziałam co żeś zrobił tak jest😝

reklama
Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️ Niestety dzisiejszy dzień, z przyczyn niezależnych od nas, nie przyniósł rozwiązania i temat przeciągnie się min. do połowy marca 🤦‍♀️

Byłam też u lekarza w sprawie mojego brzucha - dostałam skierowanie na USG i masę badań krwi, które lekarka zaleca mi zrobić w związku z tym wzdęciem i koniecznie nim zaczniemy stymulację do ivf, żeby była pewność, że mój organizm jest gotowy na taką dawkę hormonów.
Nie tak miało być 😔

Tak. ja miałam cc
a po cc miałaś kolejna ciaze czy dopiero starania?? Ja mam dziurę po cc. I dwóch lekarzy mówi że to częste po cc i że w przypadku kolejnej w 3 trym w okolicy porodu trzeba bardzo na siebie uważać. I też jest to wskazanie do 2 cc ale j mnie też jest problem duży że wzrokiem i głównie to było przyczyną 1 cc.

Ja zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej 😬
To ja, za Ciebie, będę projektowała te pozytywne - tak dla równowagi ;) Oczami wyobraźni widzę Was spacerujących z podwójnym wózkiem ;D

Możesz dzisiaj zająć się czymś przyjemnym - wyjść do kina, albo spotkać się z kimś, żeby odciągnąć myśli od tego tematu?

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za ogrom Wsparcia. Nawet nie ogarniam wszystkich wiadomości, które do mnie spływają. Na razie muszę ochłonąć i jutro wrócę do Was z wynikami ❤️😘

Jesteście niesamowite. Płakać mi się chcę z tych mieszających się emocji. Zabieram Was wszystkie ze sobą ❤️

My jako staraczki cieszymy się z kazdej ciąży innej staraczki. A jak będzie podwójna, ależ radość!
Odpoczywaj. Polecam poczytać jakąś książkę, posłuchać ulubionej muzyki i cieszyć się tą chwilą. Ja wczoraj pochłonęła cała książkę.
Mam tak, że jak zacznę czytać, muszę skończyć😂

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za ogrom Wsparcia. Nawet nie ogarniam wszystkich wiadomości, które do mnie spływają. Na razie muszę ochłonąć i jutro wrócę do Was z wynikami ❤️😘

Jesteście niesamowite. Płakać mi się chcę z tych mieszających się emocji. Zabieram Was wszystkie ze sobą ❤️
Odpoczywaj i wracaj z informacjami, jak tylko będziesz coś wiedziała ❤️

Jadąc dzisiaj autem, myślałam o poprzednim roku - jak dużo chujowych rzeczy się wydarzyło i jak bardzo cieszę się, że ten rok dobiegł już końca. Było też kilka dobrych i wśród tych, za które jestem wdzieczna są kreski, Wasze nieocenione wsparcie i panująca tu atmosfera. Dziękuję, że jesteście i że Was znalazłam ❤️

To ja, za Ciebie, będę projektowała te pozytywne - tak dla równowagi ;) Oczami wyobraźni widzę Was spacerujących z podwójnym wózkiem ;D

Możesz dzisiaj zająć się czymś przyjemnym - wyjść do kina, albo spotkać się z kimś, żeby odciągnąć myśli od tego tematu?
i takich myśli nam tu potrzeba 🙂

reklama
Jadąc dzisiaj autem, myślałam o poprzednim roku - jak dużo chujowych rzeczy się wydarzyło i jak bardzo cieszę się, że ten rok dobiegł już końca. Było też kilka dobrych i wśród tych, za które jestem wdzieczna są kreski, Wasze nieocenione wsparcie i panująca tu atmosfera. Dziękuję, że jesteście i że Was znalazłam ❤️
O roku 2023 mogę powiedzieć to samo.
Były wspaniałe chwile. Niestety były i te gorsze. W rok 2023 weszłam z nastawieniem bojowym, pozytywnymi myslami. Niestety zakończenie nie miało happy endu.

Rok 2024 zaczęłam bez nastawienia, raczej ze smutkiem, żalem i bólem w sercu. Tym razem może zakończenie będzie kontrastem.

Forum również daje mi poczucie braku samotności w tych zmaganiach. Tutaj czuję, że jestem rozumiana❤️.

Uwielbiam kreski, miałam przerwę, myślałam że to coś da dla głowy. Jednak przez dlugi czas kontaktowałam się z większością was na priv. Bo w realnym świecie nikt nie rozumiał moich rosterek, bólu i tego codziennego uczucia pustki z uwagi na brak upragnionej ciąży. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile razy chciałam odejść. Nie mogłam, bo potrzebuje Was i waszego wsparcia, głosów rozsądku, rozmów o kupie i o nieudanych cyklach.

❤️ U

Do góry