Marzenaaa12
Fanka BB :)
Tak. ja miałam ccA jest tu może ktoś po cc???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. ja miałam ccA jest tu może ktoś po cc???
Rozumiem. Nie ma co się nakręcać i rozpatrywać negatywnych scenariuszy (i tak, wiem że łatwiej mówić niż samemu robić) - musi być dobrze. Nie ma innej opcjiStymulację z racji niedrożnego jednego jajowodu. I owu była z obu
Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługuje na razie zastanawiam się jak przygotować męża na możliwość bliźniaczej ciążyBędzie dobrze, zobacz ile osób wysyła CI dobrą energię! Cieszę się na te betę, jak na swoją
Ja zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczejRozumiem. Nie ma co się nakręcać i rozpatrywać negatywnych scenariuszy (i tak, wiem że łatwiej mówić niż samemu robić) - musi być dobrze. Nie ma innej opcji
Ja zawsze wszystkim pisze:Nie martw się! Musi być dobrze!Ja zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej
to tak jaj ja trocheJa zawsze biorę najgorsze opcje pod uwagę. Mój mąż tego we mnie nienawidzi a ja nie umiem inaczej
„Kochanie, zawsze chciałeś mieć dużą rodzinę, prawda? PRAWDA?!”Dziękuję, w końcu musi być dobrze l! Każda z Nas na to zasługuje na razie zastanawiam się jak przygotować męża na możliwość bliźniaczej ciąży
Mam nadzieję, że dalsze badania coś wyjaśnią. Zdrowiej!Dziękuję za wszystkie kciuki Niestety dzisiejszy dzień, z przyczyn niezależnych od nas, nie przyniósł rozwiązania i temat przeciągnie się min. do połowy marca
Byłam też u lekarza w sprawie mojego brzucha - dostałam skierowanie na USG i masę badań krwi, które lekarka zaleca mi zrobić w związku z tym wzdęciem i koniecznie nim zaczniemy stymulację do ivf, żeby była pewność, że mój organizm jest gotowy na taką dawkę hormonów.