reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny lekarz mi odpisał, że mam się zgłosić na wizytę w poniedzialek. Musimy sprawdzić czy czasem druga ciąża nie ulokowała się w jajowodzie. Także zajebisty będę miała weekend... Jutro też zbadam proga zobaczymy. Mam nadzieję, że ma zajebisty sprzęt i już coś będzie widać.
a ile miałaś pęcherzyków przy IUI? 2, tak?

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Jak za wcześnie na gratulacje to jeszcze nie gratuluję, ale bardzo się cieszę, że za chwilę będę mogła pogratulować!!! ❤️

Ja mam za sobą kolejną, nieprzespaną noc (żebra nadal, zwłaszcza w nocy, przypominają mi o upadku), a dzisiaj mam przed sobą ciężki dzień, a w zasadzie sprawę, która przyprawia mnie o mdłości, a na samą myśl o niej trzęsę się (ze złości) jak osika, do załatwienia. Trzymajcie kciuki, żebym to ogarnęła, pozostając przy tym w miarę spokojna i rzeczowa 🤦‍♀️
Sprawa brzmi poważnie. Trzymam kciuki żeby sprawę udało się załatwić jak najlepiej dla Ciebie

A na okres to zawsze mnie brzuch boli czuje jak by grypq się zbliżała mięśnie mnie bolą.. ze 2 dni przed okresem plecy ustępują albo delikatnie bola i wtedy już wiem że ciocia przyjedzie
Słuchajcie a endometrium 4 mm nie jest za cienkie?? Na usg byłam 2listopada a krwawienie z odstawienia miałam 7 listopada. Badanie było w trakcie antykoncepcji jeszcze.

reklama
Słuchajcie a endometrium 4 mm nie jest za cienkie?? Na usg byłam 2listopada a krwawienie z odstawienia miałam 7 listopada. Badanie było jeszcze w trakcie antykoncepcji??
Endometrium 4mm dla ciąży jest za cienkie. Tabletki anty działają też tak, że nie dochodzi do budowania endometrium aby uniemożliwić zagnieżdżenie dlatego często na anty są skąpe okresy, bo nie ma co się złuszczać.
Tak badanie miałaś na tabletkach.

Do góry