reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
mój to samo. Ja jeszcze jak byłam młodsza to wszystko obcisłe nosiłam, spodnie rurki i opięty tshirt :D mój mąż najbardziej to lubił. Teraz trochę na górze chociaż luźniej się noszę. A spodnie jakieś mam w planach luźniejsze, ale nie mogę się przemóc i kolejne rurki ląduja w koszyczku zalando :D
Ja sporadycznie noszę jeansy (w domu leginsy, a poza domem zazwyczaj kiecki lub spódnice), jeansowe portki lubię mieć potargane ;)

Złożyłam skargę do NFZ, bo 4 szpitale dalej mają gdzieś odebranie telefonu. W UCK tylko nadchodzi godzina 12 (zapisy na zabiegi mają w godzinach 12-14) to słuchawka zostaje odłożona. W Zabrzu to samo, w Siemanowicach Śląskich też i jeszcze dzwoniłam do jakiegoś, ale gdzie on był to nie pamiętam. Pewnie nic sobie z tej skargi nie zrobią, ale jestem wściekła, że dalej nie mogę się na nic umówić, bo mnie wiecznie olewają😥

Do tego rano zamarzło nam paliwo w aucie, bo było -20 stopni, nie dało się odpalić samochodu i dobrze, że akurat tata mojego narzeczonego jechał do pracy, to dał mu swój samochód, bo tak by do pracy nie dotarł, bo reszta jego aut stoi u jego rodziców w garażu.

reklama
Do góry