reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Szczerze, to ja podczas badania drożności pomyślałam "przecież ja w życiu nie urodzę dziecka". Bolało tak, że miałam mroczki przed oczami, oblały mnie poty i miałam odruch wymiotny.Ja podeszłam do tego tak - chce iść rodzić dziecko -to takie badanie mnie pokona? Mój lekarz powiedział że poród to tak 100 razy gorzej
100 razy gorzej mówisz
anyżowa
Jejuuu nie strasz i bez tego się bojęSzczerze, to ja podczas badania drożności pomyślałam "przecież ja w życiu nie urodzę dziecka". Bolało tak, że miałam mroczki przed oczami, oblały mnie poty i miałam odruch wymiotny.
100 razy gorzej mówisz
Ale mój lekarz powiedział, że jak chce, to włączy mi muzykę relaksacyjną, żebym się tak nie spinała
LadyCaro
no ale widzisz - mnie bolało prawie wcale, więc 100x gorzej to dla mnie jak lekki okres więc nie wiem czym ten lekarz się kierowałSzczerze, to ja podczas badania drożności pomyślałam "przecież ja w życiu nie urodzę dziecka". Bolało tak, że miałam mroczki przed oczami, oblały mnie poty i miałam odruch wymiotny.
100 razy gorzej mówisz
anela92
No ja mam zabieg sono Hsg w lutym i trochę się obawiam, lekarka mówiła o jakimś znieczuleniu dozylnym. Biorąc pod uwagę moja fobię dot. igieł i krwi oraz szpitali, nie wiem co będzie dla mnie gorsze - sam zabieg czy wszystko co wokół będzie się działoSzczerze, to ja podczas badania drożności pomyślałam "przecież ja w życiu nie urodzę dziecka". Bolało tak, że miałam mroczki przed oczami, oblały mnie poty i miałam odruch wymiotny.
100 razy gorzej mówisz
anela92
Szczerze, to jakieś dziwne podejście. Przecież im więcej aktualnych badań, tym lepszy pogląd na całą sytuację i szybkość postawienia diagnozy. To też właśnie pokazuje jakich mamy lekarzy...Ale my byliśmy już na pierwszej wizycie i miałam komplet badań zrobionych prywatnie (taki wyjściowy ofkors) i on nawet ich do ręki nie chciał wziąć, bo mówił, że to jest jakiś tam program i wszystko musi być u nich robione, więc on nawet tego nie będzie oglądał
My mamy rudego Karmelka I wykryli mu teraz jakiegoś gronkowca, biedaczkowi, więc się będziemy leczyć. Jego jedyną wadą jest posikiwanie, ale ponoć to właśnie z bólu jak ma nawrót choroby i po lekach powinniśmy to wyeliminować Teraz mam wyrzuty sumienia, że zwlekaliśmy z diagnostyką...
amusedxxx
Dla mnie sam proces był porównywalny z cytologia, tylko bolało po niedrożnej stronie. I jedynie przy dezynfekcji uczucie zimna w środku a tak to samego „gmerania”, zakładania cewnika to nie czułam. Będzie dobrzeNo ja mam zabieg sono Hsg w lutym i trochę się obawiam, lekarka mówiła o jakimś znieczuleniu dozylnym. Biorąc pod uwagę moja fobię dot. igieł i krwi oraz szpitali, nie wiem co będzie dla mnie gorsze - sam zabieg czy wszystko co wokół będzie się działo
amusedxxx
Jak dzisiaj rano zadzwonił budzik to na śpiocha tylko odwołałam wizytę w luxmedzie i tyle z robienia badań wczesne wstawanie to moja największa zmora. Ale na szczęście mąż się zebrał, prolaktyna poszła w dół, testosteron tez już trochę wyższy niż ostatnio
reklama
Carolina123
mój kolejny kot to będzie sfinks. Ale to w dalekiej przyszłości. Narazie mam dwa które nie tolerują innych kotów na ich rewirzePiękne te wasze kotki puchate
Ja też uwielbiam koty- miałam,.ale niestety odszedł, mam w planach zakup sfinksa jak plany z dzieckiem nie wypalą, może to będzie już w tym roku, to dość wymagająca rasa co do pielęgnacji i utrzymania , ale czuję się na nią gotową i lubię takie wyzwania, troszczenie się.
Może któraś z Was posiada/ posiadała takiego pięknego łysolka ? Dla wielu ludzi wydają się obrzydzające, ale ja byłam kiedyś u znajomej która ma , wzięłam na ręcę, bawiłam się i pamiętam to do dziś, taki cudny w dotyku .