amusedxxx
Fanka BB :)
Na urojenie prędzeja na odpuszczenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na urojenie prędzeja na odpuszczenie?
To wszystko jest w strasznie groteskowy sposób opisane w tych poradach, ale jakby to przetłumaczyć na jezyk normalno-naukowy no to fakt, sporo z tych punktów znalazłoby uzasadnienieale obczajcie, w tych poradach Sroki oprócz tych śmiesnzych jest sporo prawdy
kurde no i wszystko jasne, byłam na wakacjach w Turcji a nie w Tunezji o do tego jeszcze w październiku. No przecież jakbym pojechała w sierpniu to co innego w tym roku podejdę do tego rozsądniej
W sensie, że jak wypiję to poronię czy jak nie wypije to nie poronię czy jak poronię to mam wypić?Ja widziałam, że ma zioła nawet na poronienia
no np selen na nasienie rzeczywiscie jest dobry, pyłek pszczeli też jest dobry na płodność, o diecie też się zgadza, żeby nie pić alko czy fajek tez racjaTo wszystko jest w strasznie groteskowy sposób opisane w tych poradach, ale jakby to przetłumaczyć na jezyk normalno-naukowy no to fakt, sporo z tych punktów znalazłoby uzasadnienie
ja tylko w Grecji i w Egipcie, a w tym roku Turcja... no cóż, nie ma szans xDkurde no i wszystko jasne, byłam na wakacjach w Turcji a nie w Tunezji o do tego jeszcze w październiku. No przecież jakbym pojechała w sierpniu to co innego w tym roku podejdę do tego rozsądniej
Tego jeszcze nie odkryłamW sensie, że jak wypiję to poronię czy jak nie wypije to nie poronię czy jak poronię to mam wypić?