reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Pozwolicie, że trochę zmienię temat 😁 Vinted - korzystacie, sprzedajecie? Mam w ciul rzeczy na sprzedaż ale przez FB tyle wiadomości od oszustów, że głowa mała.
No jak coś sprzedam to jak się cała procedura dalej odbywa?
pobierasz etykietę, pakujesz paczkę i wysyłasz. Kwota za którą sprzedałaś rzeczy jest zblokowana do momentu, aż kupujący potwierdzi, że wszystko w porządku. Ma jakiś czas na potwierdzenie, jeżeli po odbiorze nie potwierdzi to po kilku dniach i tak pieniążki wskakują na Twoje konto vinted, a z niego możesz sobie przelać na konto bankowe. Ja bardzo dużo sprzedaje na vinted.

reklama
Za to mój lekarz ma taki plan:

- Biopsja endometrium cd138+cd56
- SonoHSG+histeroskopia diagnistyczna
-Kwalifikazja do reswkospokowego usunięcia części przegrody macicy.
-Monitorowanie cyklu (moment owulacji + szerokość błony śluzowej nacicy - przed wlaczeniem leków w II fazie.

A potem jak się nie uda, to tylko in vitro. Chociaż my zachodzimy, ale ronię. Więc wątpię, że invitro pomoże.
Trochę się wkurzyłam, bo mieliśmy rok przerwy i już dawno powinien nam to zaproponować 🤷‍♀️A teraz znów w plecy kilka miesięcy. Jednak i tak czy siak będziemy próbować dalej z mężem. Chyba już co ma być to bedzie.

No tak na chłopski rozum, jeśli niewiadomo czy masz drożne jajowody, to niewiadomo czy stymulacja ma sens 🙈
dla mnie stymulacja bez drożności to duży błąd. Jak masz niedorżne to i tak nie ma szans to zadziałać...
do tego marnuje się rezerwa jajnikowa w takim przypadku
dzięki i tak czułam po kościach, że pora na zmianę lekarza😔

reklama
Macie, poczytajcie sobie :D
1704371109426.png

1704371125106.png

1704371141300.png

Do góry