reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

No jak będą stymulować Ci cykl czyli jajeczka do wzrostu, ale nie będzie miało jak wędrować to marnie jejeczek. To coś jakby w stać w korku i gazować auto. Zagrzejesz silnik, spalisz więcej paliwa,’ale nigdzie nie pojedziesz póki jest zakorkowane :)
wybieram się w przyszłym tygodniu na monitoring. Myślicie, że będzie na miejscu zapytać lekarki dlaczego tak postanowiła, a nie inaczej. Czy już po prostu iść do innego lekarza ?

reklama
wybieram się w przyszłym tygodniu na monitoring. Myślicie, że będzie na miejscu zapytać lekarki dlaczego tak postanowiła, a nie inaczej. Czy już po prostu iść do innego lekarza ?
zapytać zawsze możesz. Zależy też jaki lekarz - może CI np powiedzieć coś w stylu "to ja jestem lekarzem czy Pani?".
Ja np mojemu lekarzowi dużo rzeczy sugerowałam co chcę i on się ze mną zgadzał badź nie.

Ok. Moj partner właśnie sam z siebie zrobił dla nas obiad, i to cos co wie, ze lubię…
to, że zrobił obiad nie wymazuje tego, jak się zachowuje wobec Ciebie. Miło z jego strony, ale w Waszym problemie nie zmienia to absolutnie nic. Nie myśl w ten sposób, że jak raz zrobi coś miłęgo to już zapominasz o tym co jest nietak.

zapytać zawsze możesz. Zależy też jaki lekarz - może CI np powiedzieć coś w stylu "to ja jestem lekarzem czy Pani?".
Ja np mojemu lekarzowi dużo rzeczy sugerowałam co chcę i on się ze mną zgadzał badź nie.
nigdy tak nie dopytywałam, bo raczej ufałam. Więc nie wiem jaka będzie reakcja. Właśnie dlatego, że uważałam że to ona jest lekarzem, robiłam co kazała. Ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać, trochę więcej edukować i nie wszystko mi gra. Zobaczymy co powie. I tak myślałam i zmianach więc co mi szkodzi. Najwyżej to będzie ostatnia wizyta.

reklama
Do góry