reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Pozwolicie, że trochę zmienię temat 😁 Vinted - korzystacie, sprzedajecie? Mam w ciul rzeczy na sprzedaż ale przez FB tyle wiadomości od oszustów, że głowa mała.
No jak coś sprzedam to jak się cała procedura dalej odbywa?

reklama
Ja mam brać od 20 lub 3 dni po pozytywnym teście owulacyjnym😣
Dla mnie to jest bezsensowne zalecenie, że lekarz każe Ci się opierać na papierkach.
Jasne to może być jako dodatek, ale nie powinno służyć do diagnostyki.
A jak Ci nie wyjdzie test pozytywny?
No ja tak miałam w poprzednim cyklu, że te papierki pokazywały co chciały, ale piku nie wyłapały, a monitoring potwierdził owulację. I co wtedy?

A ja Wam opowiem co ja zrobiłam wczoraj 😂
Sikam sobie na te papierki od 10DC. I wczoraj biuro, załatwienia na mieście, wizyta u fizjouro, jeszcze coś z autem się zaczęło dziać - generalnie dzień pełen wrażeń. I miałam w planach, że jak przyjdę do domu to sikam do kubka, bo prawie będzie 19nasta, bo trzeba zrobić test.
Wróciłam, wysikałam się i na ostatniej kropelce zorientowałam sie, że zapomniałam nasikać do kubka i że robię testy owulacyjne 😅
Czy to zaliczamy jako magiczne odpuszczenie? 😂
To już jest napewno ta mgła ciążowa. Pierwszy objaw już masz zaliczony :D

A ja Wam opowiem co ja zrobiłam wczoraj 😂
Sikam sobie na te papierki od 10DC. I wczoraj biuro, załatwienia na mieście, wizyta u fizjouro, jeszcze coś z autem się zaczęło dziać - generalnie dzień pełen wrażeń. I miałam w planach, że jak przyjdę do domu to sikam do kubka, bo prawie będzie 19nasta, bo trzeba zrobić test.
Wróciłam, wysikałam się i na ostatniej kropelce zorientowałam sie, że zapomniałam nasikać do kubka i że robię testy owulacyjne 😅
Czy to zaliczamy jako magiczne odpuszczenie? 😂
Ja Ci odpuszczam. Jeszcze tylko to winko, o którym dziewczyny wspominały i zaraz będziesz na mamuśkach 😏

Fast And Furious Check GIF by The Fast Saga

Pozwolicie, że trochę zmienię temat 😁 Vinted - korzystacie, sprzedajecie? Mam w ciul rzeczy na sprzedaż ale przez FB tyle wiadomości od oszustów, że głowa mała.
na vinted też zdarzają się oszustwa.
Dlatego tylko sprzedaż poprzez vinted i kasa wpłynie do Twojego portfela vinted.
wystawiasz rzecz, kupujący opłaci transakcje, a Ty dostajesz etykietę do wysyłki i wysyłasz paczkę. Po odbiorze kupujący zaznacza w aplikacji, że wszystko jest OK i kwotę Vinted przelewa Ci na portfel.
I teraz tak: możesz wykorzystać tą kasę na zakupy na vinted lub wypłacić na konto bankowe, u mnie taki przelew szedł ok 2/3 dni :)

Byłam sceptycznie nastawiona na vinted. Ale raz się zebrałam powrzucałam książki, ciuchy itp i przez pół roku zyskałam całkiem ładną kasę 🤩
Paczkomat mam blisko domu więc tam nadaję paczki (paczkę opłaca kupujący) i jest chyba 5 dni na wysłanie.

na vinted też zdarzają się oszustwa.
Dlatego tylko sprzedaż poprzez vinted i kasa wpłynie do Twojego portfela vinted.
wystawiasz rzecz, kupujący opłaci transakcje, a Ty dostajesz etykietę do wysyłki i wysyłasz paczkę. Po odbiorze kupujący zaznacza w aplikacji, że wszystko jest OK i kwotę Vinted przelewa Ci na portfel.
I teraz tak: możesz wykorzystać tą kasę na zakupy na vinted lub wypłacić na konto bankowe, u mnie taki przelew szedł ok 2/3 dni :)
Przychodzi etykieta. Brzmi wygodnie 😃 a wysyłkę opłaca kupujący?

To już jest napewno ta mgła ciążowa. Pierwszy objaw już masz zaliczony :D

Ja Ci odpuszczam. Jeszcze tylko to winko, o którym dziewczyny wspominały i zaraz będziesz na mamuśkach 😏

Fast And Furious Check GIF by The Fast Saga

Hahaha!
Wiecie śmiech śmiechem, ale ja, a raczej mój freak over control był cholernie zły. Jak to, paski zaczęły ciemnieć, Ty 15 DC, jutro lekarz a Ty nie będziesz wiedziała jak tam sytuacja?!
Więc o 20:50 wyciskałam z siebie mocz do kubeczka na teścik :)
Dzisiaj zrobię z drugiego moczu. Sprawdzimy na USG o 15 co w jajnikach piszczy i mój control freak będzie tak ugłaskany jak nigdy 😅
A i cytologia jednak będzie, bo odpuściłam mężowi wczoraj, bo owulak nie był jeszcze pozytywny :D

Byłam sceptycznie nastawiona na vinted. Ale raz się zebrałam powrzucałam książki, ciuchy itp i przez pół roku zyskałam całkiem ładną kasę 🤩
Paczkomat mam blisko domu więc tam nadaję paczki (paczkę opłaca kupujący) i jest chyba 5 dni na wysłanie.
Ja się za to Vinted zabieram już od długiego czasu. Jak można nadać w paczkomacie to mnie przekonałaś. Właśnie ściągam apke 😃

reklama
Ja się za to Vinted zabieram już od długiego czasu. Jak można nadać w paczkomacie to mnie przekonałaś. Właśnie ściągam apke 😃
ja raz zainstalowałam i po 10 minutach odinstalowałam ale za drugim razem poszło i jestem zadowolona.
Inpost np ma etykiety cyfrowe to nawet drukować nie trzeba 🥳

Do góry