Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakWrócę jeszcze na chwilkę do tematu trombofilii dziewczyny. Czy ten pakiet jest w porządku? Wszystko zawiera co potrzeba?
Badanie na trombofilię wrodzoną - wynik w 6-7 dni roboczych
Chcesz wykonać badanie na trombofilię wrodzoną?Zamów zestaw do badania w domu lub umów się w jednej z ponad 300 placówek w całej Polscewww.testdna.pl
Super. No to jedziemy z tym koksem
U mnie zaznacz negatyw proszęDziewczyny wpisane na ostatnie dni, jak tam testowanie?
Ale Malinowski przypadkiem nie jest od immuno? W sensie taki odpowiednik Pasnika? Wydaje mi się że on jest od „cięższych” przypadków - kiedy już wszystko „podstawowe” zostało sprawdzone, przy długoletnich staraniach a niekoniecznie po 6 msc starań?Nie jestem z Łodzi ale dziewczyny na grupie fb często polecają dr Malinowskiego. Ma podobno w miare szybkie terminy tylko trzeba szykować grubą kasę bo podobno potrafi na wstępie zlecić badania za 7-9tys
Jakie nic nie wyjdzie, przecież jutro otwierasz luty pozytywem!Jeszcze kręgosłup boli... Chyba nic nie wyjdzie z testowania. No ale jeszcze nie przyszła, to jakaś nadzieja się tli
Taak, zgadza się - Malinowski, tak jak Paśnik zajmują się immunologią. Nie wysyłajmy do niego dziewczyny, po pół roku starań, bez potwierdzonych owulacji czy badań nasieniaAle Malinowski przypadkiem nie jest od immuno? W sensie taki odpowiednik Pasnika? Wydaje mi się że on jest od „cięższych” przypadków - kiedy już wszystko „podstawowe” zostało sprawdzone, przy długoletnich staraniach a niekoniecznie po 6 msc starań?
Dobrze, że ktoś pozytywnie nastawionyJakie nic nie wyjdzie, przecież jutro otwierasz luty pozytywem!