Aksamitka28
Fanka BB :)
Może dlatego heparynaV leiden to podobno grubsza sprawa.
Ja jak powiedziałam o mutacjach to usłyszałam, że jeszcze by trzeba zespół antyfosfolipidowy, powtórzyć za 12 tygodni itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może dlatego heparynaV leiden to podobno grubsza sprawa.
Oo nie, a ja też czekałam jutro na wyniki.. w takim razie będziesz naszym honorowym gościem na lutowych kreskach koniecznie daj nam znać!Niestety dopiero w czwartek powtarzam, więc uzbrajam się w cierpliwość i nie nakręcam nie wiem czemu z kliniki chcą co 3 dni badania
Mam to samo. Praca tak mnie obecnie psychicznie wykańcza, że jutro chyba zrobię test z nadzieją, że tam się coś pojawi. Okres co prawda 5 lutego, ale owulacje mam dosyć wczesne, więc w 23 dniu cyklu jakby coś miało być to będzie.***** dziewczyny najgorszy dzień od x czasu. Robota. Nic już z siebie więcej nie wydusze na ten temat.
Musze być w tej zdrowej ciąży w lutym, bo nie wyrobię psychicznie.
Jestem przekonana, że lekarz będzie miał przypływ weny twórczej i coś wymyśliJesteś pięknie obstawiona, trzymam kciuki za powodzenie ja jestem ciekawa co mi powie lekarz za 2 tygodnie
Tutaj kluczowym jest raczej ten czynnik V.Wymagała jeszcze jakiś badań ? Ja mam Pai hetero i MTHFR hetero i nikt nie widzi problemu.... Tylko ten acard biorę
Łap zapachy z kwiatem bawełny. Może tu znajdziesz coś ciekawego. Link do: Kwiat bawełny składnik perfum, Kwiat bawełny perfumy i olejki eteryczne Gossypiumto jak jesteście takie mądre to może doradzicie coś takiego: na wiosnę potrzebuję perfum świeżych, trochę jak świeżo wyprane pranie znacie takie zapachy?
u mnie w 13dc.Pytanie z ciekawości - w którym dniu cyklu najwcześniej wyszedł wam pik na testach owulacyjnych? Zakładając, że tylko na tym bazujecie?