reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny, czy tylko mi się wydaje, czy to naprawdę jest chore, że roniąc swoją ciążę w szpitalu, dają mi na salę świeżo upieczoną mamę, która dostaje pozwolenie na rozkrecanie swojej laktacji laktatorem, bo noworodek jest w domu? Ja wiem, ze nie jestem w hotelu... Ale dwie sale stoją puste, a ja właśnie od pół godziny słucham dźwięku laktatora... 😭
Kobieta po stracie nie może leżeć na jednej sali ani z ciężarną ani z kobietą, która urodziła zdrowe dziecko..masz prawo żądać przeniesienia.

reklama
O 23 przyszła pielęgniarka podłączyć tej Pani kroplówkę. Zapytała mnie jak się czuję, więc wprost jej powiedziałam, ze nie rozumiem tej sytuacji. Przeniosła Panią na inną salę... Przyszła i mnie przepraszała, ze ktoś nie wziął tego pod uwagę. Mam szczerą nadzieję, że dzisiaj już stąd wyjdę 🥺
Trzymaj się kochana ❤️ obyś wyszła jak najszybciej

W poniedziałek termin @ więc dziś zrobiłam test. Oczywiście biały jak śnieg. Oprócz lekkiego dyskomfortu w podbrzuszu nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu, gdzie zawsze moje piersi bolały już od owulacji. Boje się, że w tym cyklu coś się poprzestawiało bo owulaki nie chciały wychodzić, nie wiem czy owulacja w ogóle była, jeśli była to kiedy 😩😪 W przyszłym cyklu wybiorę się chyba w końcu na monitoring, żeby mieć jakąś pewność. A teraz czekam tylko na @, żeby po raz kolejny mieć nadzieję, że nowy cykl to nowa szansa i zacząć wszystko od początku 😪

O 23 przyszła pielęgniarka podłączyć tej Pani kroplówkę. Zapytała mnie jak się czuję, więc wprost jej powiedziałam, ze nie rozumiem tej sytuacji. Przeniosła Panią na inną salę... Przyszła i mnie przepraszała, ze ktoś nie wziął tego pod uwagę. Mam szczerą nadzieję, że dzisiaj już stąd wyjdę 🥺
Dobrze że jej powiedziałaś. Trzymaj się 👐

Bardzo liczę na to, że w końcu coś się zacznie w tym obszarze zmieniać i takie sytuacje będą brane pod uwagę zawsze - z automatu.

Trzymam kciuki, żebyś dzisiaj mogła wrócić do domu 🤞

Ostatnia edycja:
W poniedziałek termin @ więc dziś zrobiłam test. Oczywiście biały jak śnieg. Oprócz lekkiego dyskomfortu w podbrzuszu nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu, gdzie zawsze moje piersi bolały już od owulacji. Boje się, że w tym cyklu coś się poprzestawiało bo owulaki nie chciały wychodzić, nie wiem czy owulacja w ogóle była, jeśli była to kiedy 😩😪 W przyszłym cyklu wybiorę się chyba w końcu na monitoring, żeby mieć jakąś pewność. A teraz czekam tylko na @, żeby po raz kolejny mieć nadzieję, że nowy cykl to nowa szansa i zacząć wszystko od początku 😪
nie smutaj się😘
Ja też na poniedziałek ,o ile nic się nie przestawiło.Cycki mnie bolą przy dotyku dosyć mocno,lekko brzuch co jakiś czas od paru dni-coś czuję że nic z tego w tym cyklu nie będzie😕 choć zawsze gdzieś jest nadzieja

nie smutaj się😘
Ja też na poniedziałek ,o ile nic się nie przestawiło.Cycki mnie bolą przy dotyku dosyć mocno,lekko brzuch co jakiś czas od paru dni-coś czuję że nic z tego w tym cyklu nie będzie😕 choć zawsze gdzieś jest nadzieja
Nie kusiło cię zrobienie testu? Ja już nie mogłam się powstrzymać 😩 i mam za swoje 😃 humor zepsuty na weekend.
Trzymam kciuki żeby te objawy zwiastowały jednak ciążę 😘

Przykro mi że spotkała Cię taka sytuacja. Ja jak miałam wywoływane poronienie to na szczęście leżałam sama w pojedynczej sali.
Dobrze że wprost powiedziałaś że jest Ci z tym źle i że pielęgniarka zareagowała.
Trzymam kciuki żebyś wyszła dzisiaj do domu. 🤞❤️

reklama
Aż mi się przypomniało jak miałam lata temu wspaniałego ginekologa. Zawsze prosił mnie o słoik bigosu 🙈 Co jakiś czas przynosiłam i zawsze chwalił 🤣 Niestete nie Ma już tego lekarza...
Prócz tego zdążyło mi się jeszcze 2 razy dać prezent. Raz położnej. Dałam czekoladki. A drugi raz dentystce. Przeszłam wiele na fotelu dentystycznym a ona zawsze wyrozumiała. Dostała ode mnie kubek "dentysty o wielkim sercu". A pomocnice dostały zestaw herbat.
Neurolog prosił mojego tatę o słoiczek rydzów marynowanych 🙂 jak akurat były to tata przynosił.

Do góry