mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Witam w sobotę. Ja dziś zaspałam do pracy mąż mnie budził. I się spoznilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. To rozczarowanie jest najgorsze, bo chyba nadzieja mimo wszystko zawsze się tlikusi jak piorunale jakoś tak czuję że dostane@ i boję się rozczarować
dokładnieRozumiem. To rozczarowanie jest najgorsze, bo chyba nadzieja mimo wszystko zawsze się tli
Pogoda paskudna.. pada i wieje więc rosołek już wstawiony. A dalej w planach sprzątanie.Dzień dobry,
Jakie plany na weekend?
Ja już obskoczyłam kosmetyczkę- laser na górna wargę bo pojawiło się parę dziadów.
I dalej mam plan na gruntowne mycie szafek w kuchni
U mnie od rana wszystko w biegu.Dzień dobry,
Jakie plany na weekend?
Ja już obskoczyłam kosmetyczkę- laser na górna wargę bo pojawiło się parę dziadów.
Wielkie sprzątanie domu, bo jesteśmy w trakcie remontu i naprawdę jest już źleDzień dobry,
Jakie plany na weekend?
Ojej...ale narobiłaś mi smakuU mnie od rana wszystko w biegu.
Moja mama jutro przyjeżdża, a że miała w piątek urodziny to robię dla niej tort
Także biszkopt upieczony już wczoraj, krem ferrero rocher już od rana zrobiony i nałożony, a zaraz się zabieram za mus jagodowy i wieczorem tynkowanie
Jeszcze tylko w międzyczasie muszę gdzieś zrobić obiad. I przydałoby się jakieś śniadanie