reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ale swoje cycki całkiem lubisz, prawda? ;)

Jack Black Yes GIF

Dobra już się zapisuję 😅

Co myślicie? Ostatnio ktoś pisał, że mało testów to mówie a sikne 😂 a tak aerio to strasznie bola mnie plecy na dole i troche ćmi mnie głowa. Macie podobnie jak wam sie ovu zbliza?
17062813404586914696203494805370.jpg

Ostatnia edycja:
Wiesz, że to wszystko z troski. Super, że będziesz akurat po na wizycie :)
Wiem, wiem :)
Kiedy powinnam się zgłosić do lekarza z tym krwawieniem? Jeśli jutro się nie uspokoi? Bo póki co jest masakra, jak tylko się ruszę to jest powódź więc zmieniam wkłady co jakieś 30min, max 1h 🫣🫣 Mąż mówi że poprzednio też tak było i na następny dzień się uspokoiło, a ja nie jestem pewna czy aż tak się lało

Wiem, wiem :)
Kiedy powinnam się zgłosić do lekarza z tym krwawieniem? Jeśli jutro się nie uspokoi? Bo póki co jest masakra, jak tylko się ruszę to jest powódź więc zmieniam wkłady co jakieś 30min, max 1h 🫣🫣 Mąż mówi że poprzednio też tak było i na następny dzień się uspokoiło, a ja nie jestem pewna czy aż tak się lało
Ja miałam podobnie po łyżeczkowaniu, ale drugi cykl. Wychlustywała ze mnie krew ze skrzepami i nie szło tego zebrać podpaska, czymkolwiek. Pojechałam w 3 dobie, gdzie położna mi powiedziała „proszę przyjechać od razu, do wieczora może się Pani wykrwawić jak to trwa 3 dzień”. Więc zgłoś się jeżeli czujesz, że jest to niepokojące natychmiast.
Mogło dojść do przerostu endometrium po zabiegu.

reklama
Ja mam drewniane zajączki i drewniane renifery na okno, koszyczek od lat ten sam. A ozdoby na choinkę to kiedyś zmieniałam co roku na 2 inne kolory i teraz mam swoj bialo czerwony, biało zielony i biało niebieski zestaw oraz ulubione lampki 3 zestawy i od lat nie kupuję nic, no chyba, że lampki wysiadają...
Robię tak generalne porządki teraz, że zamiast coraz czyściej to coraz brudniej mam a worków ponad 10 do wywalenia. Może do wielkanocy zdążę😄😁🙃

Do góry