wrobelmm
Fanka BB :)
Ale swoje cycki całkiem lubisz, prawda?No wieeeeem ale tak mi się nie chce.. dość mam tych lekarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale swoje cycki całkiem lubisz, prawda?No wieeeeem ale tak mi się nie chce.. dość mam tych lekarzy
Ale swoje cycki całkiem lubisz, prawda?
To sie nazywa dobra motywacja i jak szybko dzialaAle swoje cycki całkiem lubisz, prawda?
moim zdaniem jeszcze troszkęCo myślicie? Ostatnio ktoś pisał, że mało testów to mówie a sikne a tak aerio to strasznie bola mnie plecy na dole i troche ćmi mnie głowa. Macie podobnie jak wam sie ovu zbliza?Zobacz załącznik 1606244
właśnie we wtorek miałam pęcherzyk 10 mm i prognoze ewentualnej owulacji niedziela lub poniedziałek. Ale przez ten zaawansowany jak to dr stwierdzila pcos wiem, że nie moge ufać testom :/moim zdaniem jeszcze troszkę
Wiem, wiemWiesz, że to wszystko z troski. Super, że będziesz akurat po na wizycie
Ja miałam podobnie po łyżeczkowaniu, ale drugi cykl. Wychlustywała ze mnie krew ze skrzepami i nie szło tego zebrać podpaska, czymkolwiek. Pojechałam w 3 dobie, gdzie położna mi powiedziała „proszę przyjechać od razu, do wieczora może się Pani wykrwawić jak to trwa 3 dzień”. Więc zgłoś się jeżeli czujesz, że jest to niepokojące natychmiast.Wiem, wiem
Kiedy powinnam się zgłosić do lekarza z tym krwawieniem? Jeśli jutro się nie uspokoi? Bo póki co jest masakra, jak tylko się ruszę to jest powódź więc zmieniam wkłady co jakieś 30min, max 1h Mąż mówi że poprzednio też tak było i na następny dzień się uspokoiło, a ja nie jestem pewna czy aż tak się lało