reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja dziś postanowiłam tak zupełnie porządnie zabrać się za dietę. Też PMS. Otwieram szafkę w poszukiwaniu migdałów, a z górnej półki spada ptasie mleczko, Kinder jajko i Bounty. 🫣
Przypadek?
🤣
i dont think so cady heron GIF

reklama
W ogóle dzień dobry w piątek!
Skoro okres dostałam bardzo blisko północy mogę liczyć, że dzisiaj mój 1 dc?
Przyznam, że kiedy przed okresem nie miałam.plamien. Od jakiegoś czasu co miesiąc. I raz jest to 1 dzień, raz dwa dni. Ale tych plamien nie liczę jako dni nowego cyklu, tylko od "normalnego " krwawienia. Dobrze robię?
Moja poprzednia gin mówiła zawsze że jeśli okres, silne krwawienie pojawia się do 12.00 to jest to 1dc, jeśli po południu lub wieczorem to 1dc jest kolejnym dniem

A w kwestii dzisiejszego dnia, to mnie dojeżdża totalny brak sił - boli mnie głowa, chce mi się spać, jest mi niedobrze. Przed 12 próbowałam zrobić krótką drzemkę (bezskutecznie), bo nie byłam w stanie głowy nad komputerem utrzymać, o skupieniu nie wspominając :/
Dzisiaj wszystkim dookoła chce się spać. No ja jestem ledwo żywa, do tego zawroty głowy ale wiadomo od czegoś. A pogoda nie pomaga 🙄 dobrze, że masz ho

reklama
Do góry