reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Hej, hej. Dzisiaj znowu mnie nie było cały dzień w domu, jak wyszłam chwilę po 7 tak wróciłam po 20.
Okres się dzisiaj nie rozkręcił, ale mam nasilające się plamienie, więc jutro niech już dziadostwo przyłazi, bo szkoda dni następnego cyklu. Nie wiem co tym razem mój organizm.odwalil. Cykl 36 dni bleh.
Ale byłam.w aptece i kupiłam testy (były dwa w paczce) I co? Zalałam test xd I to strumieniowy. A drugi oczywiście zaraz zrobiłam i biały jak moja dupa.
Jak coś nie lubie placków z cukrem ;) mam psa. Marzy mi się swinka morska skinny. Dobranoc. A na koniec wrzucę zdjęcie nieszczęsnego testu i jego brata.

Drugi zalany.

Ale na tym pierwszym nie ma kreski na pewno na żywo ?

reklama
O kurcze mnie nikt nie pytał o to, to przepisy się teraz zmieniły czy to od szpitala zależy?
Nie mam pojęcia, do mnie przyszła chyba instrumentariuszka albo jakaś asystentka anestezjologa pogadać przez operacją. I właśnie informowała mnie o moich prawach, pytała o różne rzeczy, opowiadała czego mam się spodziewać jak wejdę na salę operacyjną, jak mnie będzie przygotowywać, a anestezjolog usypiać. I właśnie ona mówiła, że pomimo że zarodek nie jest umiejscowiony tam gdzie powinien to przysługują mi takie same prawa. Przyniosła mi dokumenty odnośnie tego czy chce badać, określać płeć itp. i taki dokument miałam według uznania uzupełnić. Może tu jakąś większą wiedzę mają, bo to był typowo szpital ginekologiczno- położniczy. Nie mam pojęcia.

Nie skorzystałabym z takiej opcji, ale w sercu i w myślach jestem Mamą 6 dzieci, niestety trojgu z nich nie udało się w walce o życie 💔
Tak ja też nie skorzystałam przez to, że nie zniosłabym informacji o płci plus bałam się że nie udzwigne psychicznie załatwiania wszystkich formalności. Gdyby nie te formalności to pewnie bym skorzystała, miałabym więcej czasu żeby dojść do siebie.

reklama
Oj kochana, nie chcę Ci robić jakichś fałszywych nadziei, ale taki prog absolutnie nie przekreśla ciąży.
Była tu dziewczyna, chyba nie obrazi się jak ją wywołam.
@angeliskax Ty chyba miałaś jakąś malutką betę i proga i to pięknie samo odbiło, prawda?
Tak :) ja miałam betę 4.45 i próg 9. A za dwa dni beta była 20 coś i peog 15? 18? Musiałabym sprawdzić ale coś koło tego 😊.

Do góry