mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
u nie moje klimatyJa ruskie pierogi z cebulką i boczkiem. Taka lekka kolacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nie moje klimatyJa ruskie pierogi z cebulką i boczkiem. Taka lekka kolacja
My też tak mieliśmy, ale na szczęście po prawie roku udało się podnieść je na tyle, że teraz byśmy się kwalifikowali. Głowa do góryU mnie od ostatniego cyklu tak siadło na głowę.
A najlepsze jest to, że dziś przeczytałam, że z naszymi wyjściowymi badaniami nasienia nawet byśmy się nie kwalifikowali do inseminacji. Powtórne badania pod koniec lutego, ale takie informacje dojeżdżają. Także naprawdę nie mam się czego spodziewać po testach.
Też zaczęłam tak testować żeby wiedzieć czy na pewno nie ma żadnych biochemów przypadkiem.
Siły kochana. Jeszcze będzie dobrzeMam wynik progesteronu zostaje z Wami. Prog 1,76. Leki odstawione...mam nadzieję, że beta zacznie spadać
Serdeczne gratulacjeDobrze, że miałam gości bo jajko bym zniosła do tej pory dopiero wskoczyły wyniki. Najśmieszniejsze jest to, że jeden punkt Ojca Sroki wypełniony trzonowane o 4 nad ranem
Podejrzewam, że zaraz zacznie spadać albo zacznie się krwawienie. Zaczekam kilka dni i skontroluje jak nic nie ruszy ale macica coś tam daje o sobie znać, także zobaczymyPrzykro mi bardzo, kontroluj tą betę, bo kreska mocniejsza, beta rośnie a prog tragiczny.
Przykro mi Trzymaj sięMam wynik progesteronu zostaje z Wami. Prog 1,76. Leki odstawione...mam nadzieję, że beta zacznie spadać
GratulacjeDobrze, że miałam gości bo jajko bym zniosła do tej pory dopiero wskoczyły wyniki. Najśmieszniejsze jest to, że jeden punkt Ojca Sroki wypełniony trzonowane o 4 nad ranem
Ja też jeszcze tutaj nie dawałam reakcji Super na czyjąś @Wreszcie, JEEEEST!
PROSZĘ MI WPISAĆ !!!
Jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam z @. Zaskoczyła, nic nie czułam
JAZDA JAZDA JAZDA!
Wyczekiwałam tego momentu oby to ostatni tak dlugi cyklJa też jeszcze tutaj nie dawałam reakcji Super na czyjąś @
Ale ciesze się razem z Tobą!