reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
@LadyCaro potrzebuje Twojej magicznej szuflady z testami 🥺
Czuje, że znowu na łeb zaczyna siadać. Moja paczka pinków chyba nie wystarczy 😏
Oczywiście biało, żeby nie było. No i 8dpo. Ale jak widzę biel, to za kilka godzin mam ochotę zrobić kolejny test, a może się pojawi coś. Choć z drugiej strony wiem, że nic nie będzie. To chyba nieuleczalne 🤔

Oczywiście biało, żeby nie było. No i 8dpo. Ale jak widzę biel, to za kilka godzin mam ochotę zrobić kolejny test, a może się pojawi coś. Choć z drugiej strony wiem, że nic nie będzie. To chyba nieuleczalne 🤔
No, znam ten ból. Też mi się zdarzało, że sikalam 2x dziennie. W tym cyklu siknelam raz. W sumie nie zauważyłam jakiejś wielkiej różnicy w głowie czy sikam dużo czy mało.

Ja się narobiłam testów....złapałam cienie, cieniki...w poniedziałek wyszedł pierwszy sensowny a ja i tak myślę, że ta beta to chyba za niska jest 🤷 pomijam, że termin owulacji mam tylko domniemany 🤷. Dzisiaj już wiem, że realnie nie ma lekarstwa 🤷 Każda z nas po przejściach będzie się trzęsła nad każdym testem, wynikiem, USG itd. 🙂

Ja się narobiłam testów....złapałam cienie, cieniki...w poniedziałek wyszedł pierwszy sensowny a ja i tak myślę, że ta beta to chyba za niska jest 🤷 pomijam, że termin owulacji mam tylko domniemany 🤷. Dzisiaj już wiem, że realnie nie ma lekarstwa 🤷 Każda z nas po przejściach będzie się trzęsła nad każdym testem, wynikiem, USG itd. 🙂
Oj tak, niestety masz rację - każdy test, badanie krwi, usg, plamienie - wszystko to dodatkowo obciąża nasze głowy.

Beta rośnie od 0 (o czym doskonale wiesz) i czasem zapierdala jak dzika, a czasem dłużej się rozkręca - nie ma reguły. Najważniejsze, że wynik masz w normie. Teraz jeszcze wynik proga, żebyś mogła złapać odrobinę oddechu 🤞🤞

Kiedy pierwszy teścik wlatuje?
Prog zacny, nawet jeśli sztuczny ❤️ jak się bejbik wgryzie, to nadrobi naturalnym 😁
W niedzielę zatestuję, a w poniedziałek beta dla kliniki.

Musi być 😘 trzeba wierzyć w nasze maluszki... Ja też mam teraz sinusoidę 🥺 ale staram się wierzyć
Rozumiem Cię, też się bardzo boję..🥺

Bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki, żeby z tego proga było wszystko co najpiękniejsze 🤞🤞🤞
💚💚

W Twoim przypadku myślę, że go jest uzasadnione. Bo widziałaś kreskę! I to normalne, że sikasz jak szalona.
A ja nigdy nie widziałam kreski. Nawet cienia cienia.. nie mam na co liczyć i w co wierzyć. Nie chcę myśleć jakbym sikała gdybym coś zobaczyła 😏

A tak patrząc na Twoją betę, to złapałaś ją na samym początku. A wiadomo, że zaczyna się wytwarzać od zagnieżdżenia, więc termin owulacji nie ma znaczenia. Przyrost jest w normie, więc jak najbardziej nie ma co przekreślać ❤️ cierpliwości tylko potrzeba, ale nic nie jest przesądzone 😊

reklama
Do góry