reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Mam takie pytanie do Was na rozluźnienie atmosfery :D
Czy macie coś takiego, czego nie możecie się nauczyc mimo, ze dla innych to proste?
Moze nie odróżniacie brwi od rzęs? Prawej od lewej?

Oto mój wstyd:
Nie umiem czytać znaków mniejszości i większości. Jak jest <4, to nie mogę się nauczyć, czy to jest mniejsze od 4 czy większe. Muszę się srogo nad tym zastanowić a i tak nigdy nie jestem pewna :D
Nie umiem korzystać z mapy i nic znajdować na niej. Nie mam orientacji w terenie.
Ja mam zawsze problem z szybkim odpowiadaniem. Ktoś mnie o coś zapyta z zaskoczenia, to często walne jakieś głupoty. Dopiero po jakimś czasie zdaje sobie sprawę, co odpowiedziałam 🫣

Coś tam kiedyś słyszałam o ludowych przekonaniach, że małe dziecko będące nam bliskie potrafi ruszyć hormony. Ciekawe ile w tym prawdy ale ja faktycznie odblokowałam się na dzieci dopiero jak zaczęłam pracować z moją chrześnicą 😂
Ja w pierwszej ciąży jak przytuliłam siostrzenicę dostałam laktacji 😏 i miałam już tak do końca ciąży. Położna mi mówiła, że instynkt macierzyński zadziałał i się coś odblokowało

Załączniki

• IMG_20240125_142939.jpg
    IMG_20240125_142939.jpg
    100,4 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Do góry