reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Jasne - zupełnie nie chodziło mi o odkładanie stymulacji. Tak, czy inaczej najlepiej żebyś skonsultowała to z immuno (żeby nie było wątpliwości, że nie masz przeciwwskazań), ale jakbyś miała go wdrożyć, nawet na krótszy czas, to może i w trakcie stymulacji coś by to dało.
Dziękuje chyba tak zrobię i zacznę go brać może chociaż trochę zadziała.

reklama
Wali, ale przez chwilę. Bardzo szybko wietrzeje

Taaaak, urodził się o 21:29, 10 pktow 🥰🥰🥰
Coś tam kiedyś słyszałam o ludowych przekonaniach, że małe dziecko będące nam bliskie potrafi ruszyć hormony. Ciekawe ile w tym prawdy ale ja faktycznie odblokowałam się na dzieci dopiero jak zaczęłam pracować z moją chrześnicą 😂

Mój obiad w pracy 😝

Załączniki

• 20240125_114416.jpg
    20240125_114416.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 122
Też nie mam orientacji w terenie. I wszyscy się śmieją że mnie bo nie umiem wypowiedzieć słów, składających się z po po... Np. po popkornie, po pokrzywie. Jąkam się i wykrzywiają mi się usta jakbym miała porażenie mózgowe 😏
Ja mam np. czkawkę po czerwonym barszczu albo gorącej herbacie - i czasem na czkawką utrzymuje się nawet kilka godzin i nic na nią nie pomaga 🤦‍♀️ o ile dzieje się to w domu, to spoko, ale gorzej gdy jesteśmy na jakiejś większej imprezie, a ja co drugie słowo - czkam 😅

Jak ja wam zazdroszczę takiego rzadkiego odkurzania i mycia podłóg.
Ja odkurzam 2 czasem 3 razy dziennie, a podłogę myję co drugi dzień 🙈 Stary ostatnio się śmiał, że wyrzuci mi odkurzacz 😂
No, ale jak mam nie odkurzać jak mój pies gubi sierść kilogramami 🥲
Mam podobnie, chociaż myje podłogi 2x w tyg. Czasem jak muszę to wskoczy jeszcze jedno mycie.

reklama
Ja mam np. czkawkę po czerwonym barszczu albo gorącej herbacie - i czasem na czkawką utrzymuje się nawet kilka godzin i nic na nią nie pomaga 🤦‍♀️ o ile dzieje się to w domu, to spoko, ale gorzej gdy jesteśmy na jakiejś większej imprezie, a ja co drugie słowo - czkam 😅
A próbowałaś pić od zewnętrznej strony kuba z głową w dole? Na moją tylko to działa 😅

Do góry